Woning en Tuin

Een goedkoop huis bouwen: voor nu en later

vrijdag, 7-11-2014  

We dromen allemaal van een vrijstaand huis dat volledig is toegespitst op onze wensen. Misschien zien we een mooie grote tuin met een zwembad voor ons, of we visualiseren ruime uitgestrekte kamers met gestroomlijnde banken waar we in de avond heerlijk achterover leunen met een mooi boek of lachen bij een leuke film. Een huis is de plek waar u zich veilig moet voelen en daarom komt het op details aan. Bij van Haarst weten wij hoe belangrijk wonen is voor iedereen en daarom hebben wij passie voor ons van en voor het ontwerpen van geweldige droomhuizen voor mensen die graag een goedkoop huis bouwen willen. Van Haarst werkt met standaard concepten en vormen. In onze bouwplaats zijn wij continue bezig met het verfijnen van ons concept en dat gaat erg goed want steeds meer mensen kiezen voor een goedkoop huis bouwen bij van Haarst. Dat hebben wij te danken aan een aantal dingen, te weten; een uniek concept, deskundigheid en passie voor vorm en architectuur! Deze drie zaken staan bij ons hoog in het vaandel maar bij een goedkoop huis bouwen volgens een van onze unieke concepten komt meer kijken. Onze deskundigheid en expertise is iets wat u naast onze geweldige concepten er gratis bij krijgt. Wij zullen u dan ook op ieder moment in het proces van het bouwen van uw droomhuis bijstaan bij het maken van keuzes, welke keuzes dat ook zijn en waar deze keuzes ook over gaan. Heeft u er wel eens aan gedacht om welke kleuren de muren en plinten moeten hebben? Heeft u al een idee over de indeling en welke indeling zowel fraai als functioneel is. De combinatie van functionaliteit en schoonheid is soms moeilijk, maar bij van Haarst streven wij ernaar deze twee zaken te verenigen. Wij bouwen dus duurzame huizen die helemaal naar uw smaak worden ingedeeld. Van Haarst staat voor:

  • passie voor het vak
  • schoonheid
  • functionaliteit
  • expertise
  • betaalbaarheid

Een goedkoop huis bouwen: betaalbaar?

Sommige van onze klanten kunnen het haast niet geloven als ze afspraak maken: ‘een goedkoop huis bouwen? Zou dat echt mogelijk zijn?’ vragen zij zich af. Bij van Haarst hebben wij een uniek concept ontwikkelt dat een goedkoop huis bouwen inderdaad mogelijk maakt. Doordat wij volgens bepaalde normen werken en met bepaalde standaard elementen, werken wij sneller en hebben wij veel onderdelen al op voorraad. Sommige mensen denken bij huizen die volgens een bepaald concept zijn gebouwd dat er zaken minder uniek zullen zijn, maar ook daar hebben wij aan gedacht, want wij hebben in ons concept zeer veel ruimte overgelaten voor mensen om zelf keuzes te maken en invulling te geven aan het bouwen van hun droomhuis. Iedereen heeft andere wensen. Bij de een ligt de nadruk meer op hoe een huis eruit ziet, dat gaat dan soms ten koste van de functionaliteit. Andere mensen hebben meer een praktische oog en zij denken meer na over logica en hoe het huis op een logische manier kan worden ingericht. Er zijn ook veel mensen die de keuken heel belangrijk vinden en zij willen dat de keuken een centraal punt in hun woning is, terwijl andere mensen veel meer belang hechten aan een woning met een grote tuin en een kamer waar naar de televisie kan worden gekeken. Wat uw wensen ook zijn, wij komen aan uw wensen bij van Haarst altijd tegemoet. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen zodat u altijd de beste keuze maakt.

Van Haarst voor een goedkoop huis bouwen

Bij van Haarst een goedkoop huis bouwen; dat is een goede keuze. Een goedkoop huis bouwen is ideaal als u ook nog graag geld wilt overhouden voor de indeling en de uitzet van uw woning. Veel mensen kiezen voor een goedkoop huis bouwen bij van Haarst omdat zij weten dat wij de beste zijn op het gebied van het bouwen van mooie huizen volgens een uniek concept. U zult veel geld besparen wanneer u bij ons een goedkoop huis bouwen zult. Het laten bouwen van een huis is een unieke ervaring waar eigenlijk erg van moet worden genieten. Niet iedereen heeft het voorrecht om te zien hoe zijn of haar droomhuis vanaf de grond wordt opgebouwd. Het is geweldig om dat mee te maken. Hoeveel geld u aan het bouwen van een huis uit wilt geven is per persoon verschillend maar wat u vooral wilt is dat het huis goed in elkaar zit. Een goedkoop huis bouwen dat ook nog erg stevig is en een goed fundament heeft, is een primaire eis die u mag stellen aan het bouwen van een huis. Als u vragen heeft over het bouwen van een huis bij van Haarst en de mogelijkheden die er zijn voor het bouwen en de concepten die wij gebruiken, dan mag u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen u adviseren en uitnodigen bij een van onze huidige projecten. Onze projecten zijn namelijk uniek en als u het met eigen ogen wilt zien dan krijgt u meteen een goed beeld van hoe het bouwen van een huis precies in zijn werk gaat. Een goedkoop huis bouwen is een hele weg die wij samen met u zullen afleggen en daarom vinden wij het contact en de communicatie ook erg belangrijk. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op want wij staan u graag bij met het bouwen van een droomhuis waar u vele jaren van uw leven een geweldige tijd in zult hebben. Aanpassingen en verandering of aanbouwingen kunnen ook zeer makkelijk gerealiseerd worden met ons concept.


Comments are closed.