Cursus en Opleidingen

Een goede rijschool in Rotterdam vinden

donderdag, 27-12-2018  

Een goede rijschool in Rotterdam vindenRuim twee maanden geleden ben ik begonnen met rijlessen in Rotterdam en twee weken geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik was van te voren erg zenuwachtig en dacht niet dat ik het zo snel zou halen. Een paar jaar geleden heb ik mijn rijbewijs voor mijn scooter gehaald, maar ik vond het altijd erg lastig om op een scooter te rijden. Ik had van te voren verschillende praktijklessen genomen, maar vond het erg lastig om te rijden wanneer er veel verkeer was. Met de scooter ging ik bijna alleen naar school, maar dat was op een rustige weg. Als ik in het centrum op de scooter moest rijden, dan werd ik vaak erg zenuwachtig met alle auto’s, voetgangers en fietsers om mij heen. Ik wilde daarom eigenlijk ook nog niet met rijlessen voor een auto beginnen. Ik voelde mij nog niet zeker genoeg en met een auto kan je veel sneller als met een scooter. Als je een ongeluk krijgt, dan is de schade veel groter. Mijn ouders overtuigden mij om toch te beginnen met rijlessen. Ze zeiden dat het een goede investering is. Als je eenmaal je rijbewijs hebt gehaald, dan is hij altijd geldig. Ze wilden zelfs meebetalen aan mijn rijbewijs en beloofden me dat we samen een goede rijschool in Rotterdam zouden zoeken. Bij een goede rijschool in Rotterdam zou ik rustig kunnen wennen aan het autorijden en zou ik goede begeleiding krijgen. Er zijn veel rijscholen in Rotterdam te vinden, maar een goede rijschool in Rotterdam is niet gemakkelijk gevonden. Mijn ouders en ik vroegen aan vrienden en familie of zij een rijschool in Rotterdam konden aanraden. Gelukkig kregen we veel goede tips. Een nichtje van mij was van te voren ook erg zenuwachtig, maar zei dat Verkeersacademie Christian haar erg goed geholpen had.

Verkeersacademie Christian is een goede rijschool in Rotterdam

Online zochten mijn ouders en ik naar Verkeersacademie Christian en vonden al snel de website verkeersacademiechristian.nl van deze rijschool. We bekeken samen de website en lazen over de verschillende pakketten die het bedrijf aanbood. Ik wilde graag een proefles volgen, zodat ik kon zien hoe een rijles zou gaan. Via de website van Verkeersacademie Christian nam ik contact op met het bedrijf en vroeg om een proefles. Ik gaf aan dat ik erg zenuwachtig was en dat ik veel begeleiding wilde van een goede rijschool in Rotterdam. Ik kon een paar dagen later al de proefles volgen. De proefles ging beter dan verwacht, op een parkeerterrein kon ik rustig wennen aan het rijden met een auto. De instructeur raadde mij aan om een pakket met veel uren te nemen, omdat hij dacht dat ik dat nodig had. Hij zei dat Verkeersacademie Christian een goede rijschool in Rotterdam is en dat ik de benodigde begeleiding zou krijgen. Ik besloot om een pakket van 45 uur te nemen, want dit leek mij het beste. Bij het pakket zaten ook een praktijk- en theorie-examen en een oefentoets.   

Snel op mijn gemak

Tijdens de lessen merkte ik dat Verkeersacademie Christian een goede rijschool in Rotterdam is. In het begin vond ik het erg moeilijk, maar langzaam aan begon ik te wennen. Ik merkte dat ik steeds meer vertrouwen kreeg en beter begon te rijden. Ik vond de oefentoets erg fijn, want dit gaf mij meer vertrouwen. Na de 45 uur was ik klaar voor mijn examen en ik haalde het in een keer. Ik kan Verkeersacademie Christian aanraden, omdat:

  • Het een goede rijschool in Rotterdam is
  • Ik de benodigde begeleiding kreeg
  • Ik in een keer mij rijbewijs haalde


Comments are closed.