Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goede eerste indruk dankzij een voorbeeld offerte

maandag, 19-11-2018  

De waarde van een goede offerte moet vooral niet worden onderschat. Daarom kan het heel zinvol zijn om een goede voorbeeld offerte in je bezit te hebben, zodat je deze kunt gebruiken om je echte offertes te versturen. Vooral als je deze niet eerder hebt verstuurd, omdat je bijvoorbeeld aan je eerste baan begint, nog niet veel ervaring hebt, of als je je eigen bedrijf opzet bijvoorbeeld. Dan is het lastig om voor de eerste keer een goede offerte op te stellen, en daarom kan een voorbeeld offerte van grote waarde zijn. Het is eigenlijk een voorstel voor een klant, dus het is heel belangrijk dat deze direct goed is. Natuurlijk let je hierbij op de inhoud, dat deel heeft met je baan en werk te maken dus dat zit doorgaans wel goed. Maar dan is het de vraag: wat moet je er precies op zetten? En hoe? Wanneer heb je alle informatie erop staan die nodig is? En hoe zorg je ervoor dat een klant een akkoord wil geven? Dit zijn allemaal belangrijke zaken omdat alles correct moet zijn, je moet professioneel overkomen. Bij veel bedrijven kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via de site, dus dan kan het een eerste contact met een potentiële klant zijn. Dan wil je direct een goede indruk maken en daar kan een voorbeeld offerte  zeker bij helpen…

Gebruik deze voorbeeld offerte voor je eigen administratie

Een offerte bepaalt voor een groot deel of een klant akkoord gaat met jouw voorstel, of niet. Kortom, als je geld wil verdienen ben je afhankelijk van een goede offerte. De ontwikkeling van je bedrijf hangt ervan af, dat geeft aan hoe belangrijk een voorbeeld offerte kan zijn. De basisgegevens moeten er allemaal op staan. Denk bijvoorbeeld aan het product of de dienst die je levert, het bedrag, de bedrijfsgegevens, dat soort zaken zijn allemaal erg belangrijk. Het is cruciaal om dit correct te doen. Wil je een overzicht van hoe je een professionele en volledige offerte kunt opstellen, ga dan naar de site facturatieoffice.nl. Want hier vind je een voorbeeld offerte waar je echt iets aan hebt. Dan weet je zeker dat je een goede hebt die echt beschrijft wat erop moet staan. Want er zijn ook voorbeeld offertes op internet te vinden die niet volledig zijn, dus kijk goed uit of je een goede hebt of niet, want dat kan echt invloed hebben op je eigen bedrijfsvoering.

Minder tijd kwijt aan administratie

Als je de voorbeeld offerte van Facturatie Office gebruikt, zit je zeker goed. Maar er is veel meer te vinden. Ben je niet zo’n held als het om de administratie gaat? Of ben je begonnen als ZZP’er en kun je wel wat waardevolle hulp voor je administratie gebruiken? Check dan de website van Facturatie Office, want deze software kan je met veel zaken van dienst zijn, zoals:

  • Creditnota’s
  • Pakbonnen
  • Facturen
  • Betalingsherinneringen

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? En waarom zou je meer tijd verspillen aan dit soort zaken dan dat nodig is? Dat is alleen maar zonde, dus werk zo efficiënt mogelijk, dat is een van de beste tips die je kunt krijgen als je gaat ondernemen. En het boekhoudprogramma van Facturatie Office draagt hier zeker een steentje aan bij. Zo kun je tijd overhouden voor zaken die voor jou van veel groter belang zijn. Dan ben je minder tijd kwijt aan je administratie, en kun je bijvoorbeeld focussen op je teksten, het werven van nieuwe klanten, het creëren van concepten of andere diensten die jij aan je klanten te bieden hebt.


Comments are closed.