Woning en Tuin

Een droogloopmat bestelt u bij VoetenVegertje.nl

vrijdag, 5-6-2015  

Droogloopmat van Voetvegertje.nlBepaalde zaken zijn onmisbaar om te hebben in een woning, zo is het ook met het aanschaffen een goede droogloopmat. Een droogloopmat is erg functioneel, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw tapijt of laminaat mooi blijft en beschadiging aan de vloer tegen gaat. De vloer, wat een investering was om aan te schaffen, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk schadevrij houden. Wanneer u tapijt heeft op de vloer dan weet u uit ervaring hoe vaak u met de stofzuiger er overheen moet om het aanwezige zand op te zuigen of met een vlekken verwijderaar de ontstane vlekken eruit te boenen. Dit is helemaal niet nodig met het aanschaffen van de juiste droogloopmat. Zoals gezegd is een droogloopmat een goede reden om aan te schaffen om de functionaliteit ervan, maar ook het oog wil natuurlijk wat. Een droogloopmat moet niet alleen handig zijn, maar moet het liefst ook een aanwinst zijn voor uw woning. Een functionele én mooie droogloopmat koopt u bij VoetenVegertje.nl om de volgende redenen:

  • snel en veilig betalen met iDeal of PayPal
  • geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 80 euro
  • snelle levering mogelijk. Richtlijn is maximaal 3 dagen voor een standaard levering en een iets langere levertijd voor speciale randafwerkingen
  • bestelt u een product op maat dan geniet u van een fijne korting waarbij geldt: Hoe meer lengte hoe meer korting
  • alles is uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeldt

Een droogloopmat van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Natuurlijk is een droogloopmat van VoetenVegertje.nl gemaakt van de beste kwaliteit. U haalt hiermee dus niet alleen een droogloopmat in huis die functioneel en mooi is, maar ook jarenlang mee kan gaan. Een droogloopmat is slijtvast, duurzaam en uiteraard verkrijgbaar in de kleur(en) van uw keuze. Zo kunnen we garanderen dat de droogloopmat die perfect past in uw huis bij ons in voorraad ligt. Het maakt niet uit naar welke sfeer u op zoek bent, bij ons vindt u de droogloopmat in uw woning met een luxe uitstraling, een klassieke uitstraling of juist een hele basic uitstraling. Het huishouden is een taak dat goed bijgehouden dient te worden, want op deze manier blijft het huis mooi schoon. U besteedt wekelijks veel tijd aan het op orde houden van de diverse kamers in uw woning, het wassen van de kleding en linnengoed, enzovoorts. U wilt niet alleen dat de kamers er goed bij liggen maar ook dat uw kinderen en uw man er stralend bij lopen in schone kleding. Het geeft u voldoening wanneer alles aan kant is, maar voor het zover is ligt er nog veel werk op u te wachten. Het herhaalt zich dagelijks opnieuw. U besteedt wellicht meer tijd aan het huishouden dan u eigenlijk zou willen. Het liefst zou u tijd over willen houden voor uw eigen hobby’s of om gewoon even fijn te kunnen ontspannen op de bank en niks te hoeven. U vraagt zich af hoe het mogelijk zou kunnen zijn om meer tijd over te houden en óf het eigenlijk wel mogelijk is. Terwijl u zich dit bedenkt vouwt u de zoveelste was op van die dag en is het eigenlijk tijd om boodschappen te gaan doen. Het stofzuigen doet u regelmatig, zeker omdat u kinderen in huis heeft die vaak naar binnen en buiten lopen en vice versa. Ze lopen vaak met hun schoenen naar binnen en om die reden heeft het tapijt al heel wat vlekken die er niet meer uit gekregen kunnen worden. Misschien wordt het wel eens tijd voor een nieuw tapijt, bedenkt u zich. Er is een hele simpele manier om het tapijt schoon te houden zonder dat het u veel geld kost. ‘Dan kost het me vast veel van mijn extra tijd’, denkt u. Nee hoor, de optie die wij voor u klaar hebben staan kost u niet meer tijd en ook niet meer energie. Het aanschaffen van een droogloopmat gaat u veel plezier opleveren. Het loont dus de moeite om een droogloopmat aan te schaffen voor de diverse deuren die toegang bieden tot uw voor- of achtertuin. Zo beschermt u op een gemakkelijke wijze uw vloer en bent u ook nog eens voordelig uit, want bij een bestelling boven de 80 euro hoeft u dus geen verzendkosten te betalen. Bestelt u vandaag nog uw droogloopmat online via de webshop dan kunt u uw bestelde droogloopmat slechts 3 dagen later al in huis ontvangen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwste aankoop.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Onze producten zijn uiteraard gemaakt van de beste kwaliteit, maar hoe weet u nu zeker dat u een droogloopmat in huis haalt die voldoet aan de eisen die gesteld mogen worden aan een goede mat? Alle benodigde informatie die u helpt bij het maken van de juiste keuze, vindt u op onze website. Niet alleen hebben wij droogloopmatten in ons assortiment, wij bieden ook een grote diversiteit aan andere matten aan. U vindt ons uitgebreide assortiment op VoetenVegertje.nl. We hebben ook een categorie aangemaakt waarin u alle aanbiedingen kunt vinden. Bent u op zoek naar een nog voordeligere prijs dan is de categorie zonder twijfel iets voor u. Niet alleen vindt u de beste prijzen onder de aanbiedingen, u vindt de beste prijzen in ons gehele assortiment. Schrijft u zich vooral in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws.


Comments are closed.