Bedrijven en Bedrijfsleven

Een cursus Engels in Rotterdam volg je via Masterclass English

zondag, 3-11-2019  

Als je je Engelse vaardigheden wat betreft de taal wilt verbeteren, dan is een cursus Engels in Rotterdam van Masterclass English natuurlijk een goed idee. Engels is een wereldtaal en overal waar je komt is men vaak wel in staat om in het Engels te communiceren. Maar de manier waarop dit gaat is niet altijd even soepel. Als je naar Engeland gaat, dan is de kans groot dat je iemand spreekt die de taal vloeiend beheerst, maar zelf daar heb je nog te maken met mensen met onverstaanbare streekaccenten. Dus hoewel heel veel mensen in verschillende landen wel Engels spreken en/of verstaan, is het niveau soms erbarmelijk. Zo heeft een Aziaat door de natuurlijke fonetische klanken in zijn of haar eigen taal, enorm veel moeite met een correcte uitspraak in het Engels. Voor Europeanen ligt het Engels weer veel meer in het verlengde van wat ze gewend zijn. Daarom is het bijvoorbeeld mogelijk dat iemand uit China op papier enorm goed Engels kan, maar door het dikke Aziatische accent, kun je deze persoon amper verstaan. Maar als Hollander kun je ook moeite hebben met de taal en dus is het zaak om je vaardigheden aan te scherpen via een cursus Engels in Rotterdam. Want je kunt wellicht prima een woordje Engels spreken en je kunt het wellicht ook wel redelijk verstaan, maar dat maakt je zeker geen expert. Nu hoef je ook lang niet altijd een expert te zijn, maar als je in jouw wereld veel in het Engels moet communiceren, dan is het wel fijn dat je de taal goed beheerst. Niet alleen is dat gewoon prettig voor de ander, maar het is ook fijn voor jezelf als je de taal vloeiend beheerst. Dan heb je ook meer vertrouwen in je communicatie en dat reflecteert weer positief richting je karakter, je sociale vaardigheden en je prestaties in een groep. Daarom is een cursus Engels in Rotterdam van Masterclass English juist zo goed, want hier ga je echt aan de slag om je vaardigheden te verbeteren. Zo kun je leren om een beter accent aan te nemen. Tevens kun je tijdens een cursus Engels in Rotterdam je grammatica updaten en je kunt uiteraard leren om complexere zinnen te formuleren met een rijkere woordenschat. Een taal is niet iets dat je in een bepaalde periode leert. Zelfs in je eigen taal ben je niet 100% op de hoogte van alle woorden en mogelijkheden. Dus je kunt je vaardigheden altijd aanscherpen door bijvoorbeeld zelf te gaan schrijven of door veel te gaan lezen. Maar voor het bestuderen van Engels is het wel van belang dat je dat onder begeleiding doet. Anders loop je het risico dat je jezelf verkeerde dingen aanleert.

Kijk op masterclassenglish.com voor informatie over een cursus Engels in Rotterdam

Mocht je wel wat extra kennis kunnen gebruiken, dan kun je je aanmelden voor een cursus Engels in Rotterdam via de site van Masterclass English. Je hebt dan verschillende opties zoals: 

  • Groepslessen
  • Privélessen
  • Zomercursus Engels

Kies voor de cursus die bij jou past

Dus je hebt verschillende opties voor wat betreft een cursus Engels in Rotterdam. Het is dan ook van belang dat je kiest voor de cursus die goed bij jou leerstijl past en je tijdschema. 


Comments are closed.