Bedrijven en Bedrijfsleven

Een architect in Tilburg met ruime ervaring

dinsdag, 31-7-2018  

Wilt u graag een huis laten bouwen in Noord-Brabant? Zoekt u daarom naar een architectenbureau in deze provincie? Kijk dan eens op architectenbureau-tilburg.nl. Want u krijgt bij ons te maken met een architect in Tilburg met erg veel ervaring in de bouw van losstaande huizen. Zowel woningbouw, villabouw als utiliteitsbouw zoals bedrijfspanden kunt u aan deze architect in Tilburg overlaten. Daarbij gaat het niet alleen maar om de eerste initiële schets maar ook om de uiteindelijke bouwplannen, de blauwdruk waarop alles is gebaseerd. Klinkt u dat als muziek in de oren? Laat u dan overtuigen door de portfolio te bekijken van dit kantoor: van Asten Doomen. Laat u overtuigen van de afbeeldingen van het werk dat deze architect in Tilburg in het werk heeft opgeleverd en natuurlijk ook van het werk waar we op dit moment mee bezig zijn. Op de pagina “projecten” ziet u vele voorbeelden van huidig werk. De architect luistert graag naar uw wensen. Wilt u een villa bouwen met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een zwembad en een fitnessruimte? Of wilt u veel plek in uw huis waar de zon naar binnen valt? Een ruim huis met grote ramen en misschien wel een lichtstraat? Wilt u een hele grote badkamer met een sauna en whirlpool? Of gaat uw aandacht meer uit naar het type bouwwerk, dus de stijl? Die kan bijvoorbeeld klassiek zijn, of in de trant van De Stijl. Liever iets postmodern of hedendaags? Onze architect in Tilburg weet er altijd wel raad mee en kan uw ideeën omzetten in een prachtig eindproduct.

De architect in Tilburg is inzetbaar voor particuliere en zakelijke projecten

De architect in Tilburg zal zich natuurlijk niet alleen maar bezighouden met de tekeningen. Want onze architect houdt een oogje in het zeil tijdens het bouwproject. U wilt immers dat alles naar behoren wordt uitgevoerd en dat tussentijdse obstakels door de architect in Tilburg uit de weg worden geruimd. Daarom draagt onze architect in Tilburg ook zorg voor:

  • Het voorbereiden van de bouw. We kennen diverse bouwbedrijven en aannemers, elk met hun eigen expertise, die we kunnen vragen om de bouw te realiseren. Uiteraard gebeurt dit te allen tijde in goed overleg met de opdrachtgever.
  • De kostenbewaking. Geef uw budget aan de architect in Tilburg door en we zorgen ervoor dat we hier ruimschoots onder blijven.
  • Uiteraard valt de projectbegeleiding ook bij ons takenpakket. De tekeningen moeten immers precies zo worden omgezet tot een eindproduct zodat u er naar volle tevredenheid in kunt gaan wonen.
  • En ten slotte behoort directievoering tot het werk van deze architect in Tilburg.

Kiest u voor een architectbureau in Tilburg bij ons bureau dan krijgt u te maken me de kennis van één van onze twee architecten met een gedegen kennis en achtergrond om iedere bouw tot een goed einde te volbrengen.

Van begin tot eind helpen we u met de bouw van uw droomhuis

Weet u al precies welk bouwbedrijf u wilt inhuren? Dan werken we daar vanzelfsprekend graag nauw samen mee. Het is namelijk geheel aan u om te bepalen wat wij wel en niet doen. U wilt immers zelf ook een oogje in het zeil houden en dat vinden wij niet meer dan logisch. Hebt u al een kavel op het oog, hebt u hier zelfs al geïnvesteerd maar hebt u geen idee hoe het nu verder moet? Hebt u wel wensen qua design? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. De koffie en de thee staan voor u klaar. Voel aan of het u iets lijkt zodat we snel een eerste schets kunnen maken.


Comments are closed.