Nieuws

Een andere kijk op Rotterdam via een bedrijfsuitje in Rotterdam

maandag, 12-6-2017  

Een gezellige tijd met je collega’s is uiteraard erg belangrijk. Als je er over nadenkt, dan besef je al snel dat je een groot deel van de dag doorbrengt met je collega’s. Als je nagaat dat je per dag ongeveer 16 uur wakker bent, dan spendeer je toch al snel de helft van die wakkere uren op kantoor. Dus als we het weekend niet meerekenen, dan spendeer je 50% van al je tijd met je collega’s. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen uiteindelijk een vriendenkring opbouwen die voor een groot deel bestaat uit hun collega’s. Deze mensen zie je immers elke dag, je werkt samen, je praat over van alles en nog wat, je ouwehoert uiteraard en je organiseert af en toe eens een bedrijfsuitje in Rotterdam. Omdat je zoveel tijd met je collega’s doorbrengt, is het belangrijk dat de relaties onderling goed zijn. Als je iemand elke week voor één uurtje ontmoet, dan is het immers niet zo belangrijk of je wel of niet een goede band met deze persoon hebt. Mocht je een hekel hebben aan de persoon in kwestie, dan is dat niet zo heel erg. Je ziet hem of haar immers maar een uurtje. Maar als het een collega betreft die je dagelijks 8 uur lang ziet en spreekt, dan is dat uieraard minder fijn. Daarom is een bedrijfsuitje in Rotterdam af en toe erg belangrijk. Tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam kun je je collega’s op een andere manier leren kennen. Je wordt even uit de bekende context gehaald en vaak zie je dat de mensen met wie je samenwerkt veel meer te bieden hebben dan je misschien dacht. Op kantoor zijn de interacties altijd beperkt door de context. Maar tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam kun je daar dus wat aan doen. Collega’s die je altijd maar een beetje saai vindt en waar je nauwelijks mee spreekt, zijn tijdens een bedrijfsuitje misschien opeens hele andere mensen. Tijdens een bedrijfsuitje in Rotterdam heb je te maken met een hele andere energie en dynamiek. Ook zelf zal je je hoogstwaarschijnlijk anders gedragen en dus zal ook jij anders overkomen op je collega’s. Door een bedrijfsuitje in Rotterdam zal je snel zien dat je relaties met je collega’s op een positieve manier veranderen.

Waarom een bedrijfsuitje in Rotterdam?

Als je in Rotterdam werkt, dan is het vrij voor de hand liggend dat je kiest voor deze stad voor het bedrijfsuitje. Maar het is niet alleen een kwestie van gemak, want Rotterdam biedt natuurlijk ook vele mogelijkheden als het op bedrijfsuitjes aankomt. Sterker nog, als je in Rotterdam woont en werkt, dan is een bedrijfsuitje in Rotterdam een hele goede gelegenheid om de stad opnieuw te leren kennen. Helemaal als je kiest voor een organisatie als Mister Rotterdam, want dit bedrijf heeft al 13 jaar ervaring met het plannen van verschillende uitjes waaronder dus een bedrijfsuitje in Rotterdam. Via Mister Rotterdam kun op verschillende locaties in Rotterdam een spetterend en vooral heel gezellig uitje plannen voor jou en je collega’s. Mocht je meer willen weten over de vele mogelijkheden, surf dan snel naar misterrotterdam.nl voor meer informatie.

De verschillende opties van Mister Rotterdam

Als je een uitje gaat plannen, dan wil je natuurlijk iets origineels. Daarom ben je bij Mister Rotterdam zeker aan het juiste adres. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de volgende thema’s/evenementen:

  • Discovery Game & De Markthal
  • Team Me Up
  • Mystery Game
  • The Target

Voor een compleet overzicht van alle opties kun je uiteraard terecht op misterrotterdam.nl.


Comments are closed.