Woning en Tuin

Een afdekzeil voorkomt veel ellende

maandag, 1-12-2014  

Zoals ieder jaar stond ik ook dit jaar weer met Koninginnedag, of eigenlijk moet ik zeggen; Koningsdag met al mijn spullen op straat om deze aan de talloze voorbijgangers proberen te slijten. Voor mij is het namelijk echt een sport om in een dag zoveel mogelijk geld te verdienen en daarom ben ik heel het jaar bezig met het vinden van goede boeken die ik op deze ene dag in het jaar mag verkopen. Vorig jaar had ik een grote teleurstelling te verwerken en zag ik al mijn handelswaar naar de barrebiesjes gaan. Ik zal u vertellen wat er mij toen overkomen is. Net als alle voorgaande jaren was ik al een lange tijd bezig geweest met de voorbereidingen voor deze mooie dag. Ik had maandenlang allerlei rommelmarkten bezocht om daar de mooiste boeken voor de laagste prijzen op de kop te kunnen tikken. Op deze manier had ik uiteindelijk een prachtige collectie samengesteld en kon ik er wel bijna zeker van zijn dat het geld rijkelijk mijn zak in zou stromen tijdens de grote dag. Omdat ik heel veel handelswaar had vond ik het wel belangrijk om de avond van tevoren alles meteen goed in orde te brengen. Zo gezegd zo gedaan, ik stalde alle boeken op mijn kraampje en rond een uur of twaalf stond alles klaar voor de volgende dag. Als ik er nu op terugkijk dan denk ik zo vaak; ‘waarom heb ik niet een afdekzeil over de kraam gelegd!?’. Het was namelijk zo dat het vlak na twaalven ontzettend hard begon te regenen. Ik had op dat moment natuurlijk meteen een afdekzeil over mijn kraam moeten leggen maar omdat ik geen afdekzeil in huis had was ik meteen behoorlijk de pineut. De regen viel met bakken uit de hemel en ik zag alles wat ik zo zorgvuldig had opgebouwd in een kort tijdsbestek vernield worden en dat allemaal omdat ik geen afdekzeil in huis had. Wat baalde ik ontzettend van deze situatie en wat voelde ik mij ontzettend dom. Het was voor mij toen meteen wel duidelijk dat ik voor het komende jaar dus een goed afdekzeil zou moeten hebben. Daarom moest ik dus op zoek naar een bedrijf dat mij kon helpen aan een goed afdekzeil.

Ik vond een hoogwaardig afdekzeil voor een schappelijk prijsje

Omdat ik liever niet meer wilde betalen voor een afdekzeil dan nodig was heb ik besloten om er eens even goed voor te gaan zitten. Het leek mij dat ik via het internet het goedkoopst aan een afdekzeil zou kunnen komen. Dat bleek uiteindelijk geheel juist te zijn en daarom wil ik u graag vertellen waar ik uiteindelijk mijn afdekzeil besteld heb. Mijn intensieve zoektocht begon op het internet, ik gaf het in het voorgaande reeds aan. Wat ik belangrijk vond was dat ik een kwaliteitsproduct zou kopen omdat ik niet het risico wilde lopen dat een windvlaag mijn nieuwe afdekzeil meteen zou verscheuren wanneer de wind zijn of haar kop op zou steken. Ik kwam al heel snel op de website van Pvc-Tarp.com terecht. Hier heb je werkelijk heel veel keus wanneer het gaat om het vinden van een goed afdekzeil. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat ik hier heel erg vrolijk van werd. Mijn blijdschap nam alleen maar toe toen ik ontdekte dat er voor zo’n prachtig hoogwaardig afdekzeil een zeer aantrekkelijke prijs werd gerekend. Dat was precies waar ik ook naar op zoek was en daarom heb ik dan ook geen moment getwijfeld om eens contact op te nemen met de aanbieder van dit mooie afdekzeil. Ik wilde graag nog wat meer technische aspecten over het afdekzeil vinden en die kon ik niet heel gemakkelijk op de site vinden. Ik heb daarop even een mailtje gestuurd en binnen een uur had ik al een antwoord terug ontvangen. Dat noem ik nou nog eens echte service. Voor mij een reden om in de pen te klimmen en mijn medeconsumenten over dit fantastische bedrijf te vertellen!

Ik kon mij geen beter product wensen

Inmiddels is de Koningsdag alweer achter de rug en ik kan u vertellen dat ik meteen heel erg blij kon zijn met mijn nieuwe afdekzeil. Het was namelijk zo dat ik, net als alle voorgaande jaren, de avond van tevoren mijn kraampje weer ging opbouwen. Het weer leek erg goed dus ik had gedacht dat ik mijn afdekzeil niet nodig zou hebben. Dit bleek ik echter totaal verkeerd in te hebben geschat. Nog tijdens het opbouwen van mijn kraam begon het al te hagelen. Ik heb daarop meteen mijn afdekzeil over mijn boeken gelegd en met een gerust hart kon ik de bui laten overdrijven. Ik heb mij toen erg gelukkig gevoeld omdat ik er zeker van kon zijn dat het afdekzeil mijn waar goed beschermde en dat deze bui mij geheel niet zou kunnen deren. Dat had ik geheel juist ingeschat want toen ik nadat de regen weer gestopt was mijn boeken weer tevoorschijn toverde was er geen enkele vorm van beschadiging aan te treffen. Dan voel je je als verkoper echt wel even heel erg gelukkig kan ik u vertellen. Ik kan daarom aan het einde van deze tekst ook wel concluderen dat:

Wacht daarom niet langer en kijk vandaag nog.


Comments are closed.