Financiën en Verzekeringen

Een administratiekantoor inschakelen

vrijdag, 27-2-2015  

Bent u een aantal jaren geleden gestart met een eigen onderneming, maar merkt u eigenlijk keer op keer dat u die administratie toch wat te veel gevraagd vindt? Zou u graag willen dat er een goede oplossing zou komen voor dit probleem en dat u uw boekhouding met een gerust hart aan een betrouwbare partner over kunt dragen? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij hebben hier namelijk alle tijd voor en dit maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent als u graag een beroep wilt doen op een echt administratiekantoor. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en kunnen elk soort onderneming uit de brand helpen als administratiekantoor. U kunt dan weer doen waar u goed in bent, namelijk in ondernemen. En dat geldt dan ook voor ons als administratiekantoor. Wij nemen uw administratie graag van u over, want dat is om het even zo te zeggen echt ‘ons pakkie an’. Wij hebben al vele klanten uit het gehele land geholpen met dergelijke taken en doen dit ook graag voor u. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor een echt administratiekantoor te kiezen. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Ons administratiekantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar wij helpen ook graag bedrijven uit andere delen van het land. Ons is werkelijk niets te gek en wij zijn u graag van dienst. Bent u inmiddels wel overtuigd van het feit dat het inschakelen van een administratiekantoor wel eens een heel goede zet zou kunnen zijn? Neem dan even contact met ons op om u aan te melden als een nieuwe klant bij administratiekantoor Actium uit Alphen aan den Rijn. Surf dus vandaag nog naar onze website en vul het contactformulier in. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Wist u dat een administratiekantoor helemaal niet duur is?

Veel ondernemers denken dat het inschakelen van een administratiekantoor voor dergelijke taken erg veel kosten met zich mee zal brengen. Zij vrezen ervoor dat dit uiteindelijk flink in de papieren gaat lopen, waardoor het eigenlijk helemaal niet uit kan. Wij kunnen u in ieder geval goed nieuws brengen, namelijk dat dit bij ons helemaal niet het geval is. Ons administratiekantoor kent namelijk ontzettend lage tarieven, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw portemonnee om toch de zaken weer op orde te krijgen. En als u alleen uw jaarrekening door ons laat doen, bent u al helemaal voordelig uit. Al met al is uw keuze voor ons een hele verstandige, omdat wij u helemaal niet vragen om veel geld neer te tellen voor onze diensten. Wij blijven tegen lage prijzen werken, ook in de toekomst. En het leuke is dat wij uw administratie snel en efficiënt bij kunnen houden, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Naar alle waarschijnlijkheid zou u er zelf veel meer tijd aan kwijt zijn, wat natuurlijk weer nadelig is in financieel opzicht. U mist dan inkomsten, die u anders wel zou hebben gehad als u gewoon bezig kon zijn met ondernemen en opdrachten binnen halen. Al met al gaat u er dus wat betreft de financiën zeker op vooruit als u ons als administratiekantoor inschakelt. En dit is natuurlijk de belangrijkste reden om hiervoor te kiezen. Aarzel daarom niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan de website van Actium administratiekantoor: www.actium.nl. Daar kunt u vast wat meer lezen over wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Hier kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u daarna precies weet hoe de vork in de steel zit. Wilt u eerst graag meer weten over ons als bedrijf? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u namelijk haarfijn uit de doeken gedaan.

Bij ons is de klant nog echt koning

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven. Maar daarnaast zijn er nog veel meer redenen waarom u het beste met ons administratiekantoor in zee kunt gaan.

  • Ten eerste bieden wij al onze klanten een geweldige service, waar zij te allen tijde een beroep op kunnen doen.
  • Ten tweede hebben wij ontzettend veel ervaring als administratiekantoor opgedaan, waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn.
  • Ten derde zijn wij erg flexibel, waardoor u zelf kunt kiezen wat u aan ons uit wilt besteden.
  • Ten vierde is de firma Actium de nummer een op dit gebied.
  • Ten vijfde is het bij ons mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, zodat u een goede indruk kunt krijgen van onze diensten.

Dus als u nog een professioneel administratiekantoor zoekt, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en kunnen ieder bedrijf uit de brand helpen door de taak van de administratie over te nemen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar heeft u eerst nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u eerst van de hoed en de rand weten, voordat u voor ons als administratiekantoor kiest? Schroom dan niet en neem contact op met Actium!


Comments are closed.