Woning en Tuin

Douche

vrijdag, 10-10-2014  

Het staat als een paal boven water dat het hebben van een douche enorm belangrijk is. Hygiëne is een belangrijke zaak. Mensen nemen dit nogal vaak voor lief maar hier mag absoluut niet te licht over gedacht worden. Vroeger was het nemen van een douche helemaal geen gewoonte. De moderne douche is pas in de twintigste eeuw uitgevonden na een lang proces van ontwikkeling. Aan het einde van de negentiende eeuw kwam men er pas achter hoe belangrijk het eigenlijk is dat je je vaak reinigt. Zeep werd eindelijk op grote schaal in productie genomen zodat elke klasse hier de beschikking over kon krijgen. Daardoor ontstaan er minder snel ziektes en wordt men dus minder snel ziek. Tegenwoordig is het ondenkbaar dat men in de Middeleeuwen liever niet in bad ging dan wel. Gelukkig zijn die tijden veranderd want een douche heeft er mede voor gezorgd dat de levensverwachting van mensen veel hoger is geworden. Dat is een geweldig feit en dat kan alleen al bereikt worden door af en toe eens onder de douche te stappen. In principe is het aan te raden om elke dag of om de twee dagen te douchen. Je hele lichaam reinigen en niet de kleine hoekjes of de moeilijk bereikbare plekken vergeten. Dan zal je ongetwijfeld een stuk ouder worden dan wanneer je dit nalaat. Je wilt op de korte termijn toch ook schoon zijn? Het heeft voor je zelf ook vele praktische redenen want je voelt je alleen al een stuk lekkerder in je vel. Zeker na een sportieve dag is het vreselijk om in je zweet rond te moeten blijven lopen. Een douche heeft dit zo verholpen en dan voel je je weer fris en rein. Of word je moeilijk wakker? Dan kan een verfrissende douche echt wonderen doen en zit je nadien met een vrolijk humeur aan tafel om van je eerste kopje koffie te genieten. Het hebben en gebruiken van een douche is dan ook een gewoonte geworden in de Westerse wereld en we kunnen niet benadrukken hoe belangrijk deze ontwikkeling is.

Vind hier de douche van je dromen

Het is nu wel duidelijk waarom een douche zo belangrijk voor je kunt zijn. De belangrijkste redenen hebben we nog even voor je op een rijtje gezet.

  • Je voelt je een stuk prettiger. Rondlopen in je zweet is geen pretje en dankzij het nemen van een douche ben je hier snel vanaf.
  • Je bespaart een hoop geld als je gaat douchen in plaats van een bad nemen. Het duurt wel even voordat een bad gevuld is en je verbruikt hiervoor veel meer water dan een douche mits je natuurlijk niet urenlang onder de straal gaat staan.
  • En het belangrijkste is je persoonlijke hygiëne. Door te douchen zorg je ervoor dat je al je lichaamsdelen schoon houdt en op zowel de korte als de lange termijn zog je ervoor dat je geen ziektes oploopt. Bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij goede zeep dus onthoudt dit goed als je dit nog niet wist.

Wat voor douche je dan ook zoekt, de kans is groot dat wij het voor je hebben. Dat komt omdat wij een unieke collectie hebben met daarnaast een enorm magazijn. Daardoor kunnen wij erg goedkoop inkopen doen want we kopen groot in. Dit noemt men in bulk inkopen. Leveranciers vinden dit ook prettig want ze kunnen op die manier grote partijen in een keer afzetten. Dat scheelt veel gedoe met papierwerk en de transportkosten blijven daardoor beperkt. Vaak krijgen wij dan ook korting op leveringen en wij zijn zeker de minste niet en berekenen die kortingen door op onze verkoopsprijzen. Daar pluk jij dus uiteindelijk de vruchten van en zo kom je aan een erg goedkope douche van een topmerk.

Meer weten? Kijk dan snel op de website

Hopelijk hebben we je enthousiast weten te maken over onze producten. Niet alleen ben je bij ons aan het goede adres als je op zoek bent naar een nieuwe douche, wij hebben een keur aan sanitaire producten van hoogwaardige kwaliteit op onze website geplaatst. De kans is groot dat we het de volgende dag al bij je thuis komen bezorgen. Wil je dus liever nieuwe kranen, toiletten, baden of andere accessoires? Kijk dan wederom op de site of kom eens langs in onze showroom in Oud-Gastel. Dat is een plaatsje in Noord-Brabant in de buurt van Roosendaal. Loop gerust eens naar de binnen, onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de producten. Vrijwel alle producten die wij verkopen via onze website staan ook in de showroom dus je kunt daar gerust eens de kat uit de boom komen kijken. Bij ons kan je de beste service en kwaliteit verwachten. Wij laten nooit iemand in de kou staan, neem dat maar van ons aan. We hebben zelfs een laagste prijsgarantie. Weet je wat dat inhoud? Stel je bent op zoek naar een nieuwe douche en je vindt iets moois bij ons op de site. Mocht je nog twijfelen en toch nog eventjes verder willen kijken bij andere winkels en je komt dezelfde douche tegen van hetzelfde merk maar voor een veel lager bedrag? Neem dan snel contact met ons op want dan passen we de prijzen direct aan. Jij kunt er wel vanuit gaan dat we dezelfde douche voor veel minder geld dan de concurrent aan je zullen verkopen. Daar doen we niet moeilijk over.


Comments are closed.