Financiën en Verzekeringen

Doet u al aan tijdregistratie?

vrijdag, 26-4-2019  

Ons bedrijf werkt veel met uitzendkrachten en dat betekent dat wij de tijdregistratie goed moeten bijhouden. Wanneer je namelijk niet weet wanneer je iemand voor hoe lang ergens naar toestuurt, dan is het heel lastig om een goede factuur te maken voor je klant. Vandaar dat wij onlangs zijn gaan kijken hoe wij onze tijdregistratie beter op orde konden krijgen. Wij merkten namelijk dat onze oude tijdregistratie niet goed meer werkte. Dat zorgde regelmatig voor problemen en dat was iets waar wij niet op zaten te wachten. Als je klanten namelijk het idee hebben dat je hen laat betalen voor tijd die zij niet gebruikt hebben, dan zijn ze snel weg en dat is iets wat je als bedrijf natuurlijk niet wilt. Vandaar dat wij gekeken hebben waar wij een goed programma voor tijdregistratie konden vinden. Wij hebben toen eerst een keer bij collega bedrijven gekeken om te zien waar zij mee werkten. Als je namelijk even een rondje bij andere bedrijven doet, kom je er al snel achter wat goed werkt en wat minder goed werkt. Vandaar dat wij heel blij waren om te horen dat de meeste mensen hun tijdregistratie via personeelssysteem hadden weten te vinden. Dat maakte ons meteen benieuwd naar dit bedrijf en wij hebben daarom snel even op de site van deze firma gekeken. Wij waren zeer enthousiast over wat wij allemaal lazen over de tijdregistratie die je hier kunt bemachtigen. Deze mensen weten van wanten, dat blijkt uit alles als je op deze site gaat kijken. Je kunt hier namelijk een tijdregistratie vinden waar je heel goed mee uit de voeten kunt. Het was voor ons dan ook heel prettig om deze site gevonden te hebben want wij konden hierdoor heel eenvoudig op ons nieuwe systeem voor tijdregistratie. Omdat wij nu al een tijdje met dit systeem werken en er heel enthousiast over zijn, leek het ons goed om wat meer over dit bedrijf te schrijven. 

Onze tijdregistratie is nu altijd op orde

Sinds wij met de tijdregistratie werken van personeelssysteem, merken wij dat wij een veel beter overzicht hebben over de tijdsbesteding van onze mensen. Wij kunnen daardoor ook veel nauwkeuriger factureren. Dat is voor onze klanten heel belangrijk en zij hebben dan ook aangegeven zeer tevreden te zijn over onze nieuwe tijdregistratie. Mocht u daarom ook een efficiënt programma zoeken om dit essentiële onderdeel van uw bedrijf op orde te krijgen, dan raad ik u aan om een keer naar de mogelijkheden van personeelssysteem te komen kijken. Dit bedrijf kan u namelijk precies aan de juiste middelen helpen om dit deel van uw administratie goed te organiseren. 

Wij zijn zeer tevreden 

Ik gaf het in het voorgaande al aan: sinds wij met dit nieuwe systeem werken, hebben wij onze tijdsregistratie veel beter op orde. Kortom:

  • Wij zijn heel blij met dit nieuwe programma 
  • Wij kunnen de uren van onze mensen veel beter bijhouden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Mocht u meer over dit programma willen weten, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan surfen. 


Comments are closed.