Mens en gezondheid

De productiviteit op de werkvloer verbeteren

vrijdag, 28-12-2018  

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in excursies. Ik merkte dat veel toeristen graag een toer willen boeken maar het lastig vinden om te kiezen. In Amsterdam en omgeving zijn er veel excursies te boeken, maar wat buiten Amsterdam is de markt minder groot. Het grootste gedeelte van de toeristen bezoekt Amsterdam, maar er is natuurlijk veel meer te zien in Nederland. Veel toeristen die Nederland een tweede keer bezoeken gaan naar andere plaatsen en hier richt mijn bedrijf zich op. Ik ben het bedrijf in mijn eentje begonnen, maar na 2 jaar besloot ik om mensen aan te nemen. Het werk werd te veel voor mij alleen en ik zag veel kansen. Het was voor mij een grote verandering om mensen aan te nemen. Ik had nog nooit mensen gemanaged en moest veel nieuwe dingen regelen. Ik heb nu 7 mensen in dienst en vind het vaak lastig om mijn tijd te verdelen. Door de komst van de nieuwe medewerkers is het bedrijf snel gegroeid, maar de productiviteit op de werkvloer is niet evenredig gegroeid. Ik kan niet de gehele dag de medewerkers begeleiden en het bedrijf leiden. Ik was al een tijd lang ongelukkig over de productiviteit op de werkvloer, maar ik wist niet hoe ik dit kon verbeteren. Ik ben voornamelijk goed in andere aspecten van een bedrijf en heb moeite om de medewerkers te motiveren. Het leek mij verstandig om iemand, of een bedrijf in te huren om de productiviteit te verbeteren. Ik hoopte dat ik iemand kon vinden die naar mijn bedrijf kon kijken en kon onderzoeken wat we moesten verbeteren. Iemand met frisse ideeën en veel ervaring.   

Met Smart Coaching & Training de productiviteit op de werkvloer verbeteren 

Ik zocht online naar bedrijven die ervaring hadden met het verbeteren van de productiviteit op de werkvloer. Ik vond een aantal bedrijven en bezocht hun websites, zodat ik een idee kon krijgen van wat ze voor mij konden doen. Veel van deze websites vond ik erg vaag, ik kreeg geen goed idee van hoe ze konden helpen. Ik nam contact op met de websites die ik erg interessant vond. Met 3 bedrijven vroeg ik een gesprek aan, zodat we konden bespreken wat ze voor me konden doen. Ik gaf aan dat ik de productiviteit op de werkvloer wilde verbeteren en welke problemen we op dat moment hadden. Een van de bedrijven met wie ik een gesprek had was Smart Coaching & Training. Op hun website smartcent las ik dat ze veel grote bedrijven hadden geholpen en ik hoopte dat ze mijn bedrijf ook konden helpen. Het gesprek met Smart Coaching & Training vond ik erg prettig. Het bedrijf kon goed aangeven wat hun manier van werken is en hoe deze aanpak werkt om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Het inhuren van een bedrijf als dit is niet goedkoop, maar de kosten worden snel goedgemaakt als de productiviteit omhoog gaat.

Goede resultaten

Smart Coaching & Training heeft mij en mijn bedrijf veel geholpen om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Het bedrijf kwam met veel bruikbare voorstellen die wij achteraf hebben toegepast. De communicatie richting de werknemers is een stuk beter en zij weten beter wat er van hun verwacht wordt. De medewerkers hebben aangegeven dat ze nu prettiger werken. Als je ook de productiviteit op de werkvloer wil verbeteren, dan kan ik Smart Coaching & Training aanraden.

  • Ze hebben veel bedrijven geholpen
  • Ze hadden veel bruikbare voorstellen
  • Onze productiviteit is veel beter
  • De onderlinge communicatie is beter


Comments are closed.