Vrije tijd en Hobby

De leukste escape room in Amsterdam

maandag, 30-7-2018  

“Het vinden van een leuk uitje voor een grotere groep mensen kan soms nog best wel lastig zijn. Je wilt tenslotte niet de hele tijd op elkaar aan het wachten zijn en veel groepsactiviteiten vinden bijvoorbeeld ook buiten plaats. Maar wat als het weer nu niet mee zit of je plant je groepsuitje midden in de winter? Dan kun je er bijna wel vanuit gaan dat het weer niet zo lekker zal zijn dat je graag de hele dag buiten wilt zijn. Gelukkig is er natuurlijk altijd een oplossing voor een dergelijke situatie! Je kunt namelijk naar de escape room in Amsterdam komen! Hier hebben ze drie verschillende soorten escape rooms waar jij met je groep uit moet proberen te komen.

  • Black Hole
  • Zombie Apocalypse
  • Water Flood

Het is natuurlijk fantastisch om er met de hele groep achter proberen te komen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de escape room in Amsterdam. Bij Save Amsterdam kun je daarom kiezen voor deze drie opties. Bij de Black Hole moet je ervoor zorgen dat een gekke wetenschapper niet doorgaat met zijn experimenten of de aarde zal opgeslokt worden in een zwart gat. Je wilt natuurlijk niet dat dat gebeurt!

De mogelijkheden binnen de escape room in Amsterdam

Maar dat is zeker niet de enige optie die je bij de escape room in Amsterdam hebt. Bij Save Amsterdam kun je ook kiezen voor de Zombie Apocalypse. Hiermee ga je op zoek naar een antivirus voor de zombies voordat ze iedereen in de stad vermoorden. En dan is er nog Water Flood. Hierbij moet jij en je team ervoor zorgen dat de stad niet zal overstromen. Ook iets wat je natuurlijk liever niet hebt dat er gebeurt. Je kunt er dus zeker wel vanuit gaan dat het een spannende gelegenheid wordt waarin iedereen goed moet samen werken. Je zult namelijk al snel merken dat wanneer je dat niet doet, je de escape room in Amsterdam niet zo snel zult ontsnappen en dat is natuurlijk niet wat je wilt dat er gebeurt! Bij Save Amsterdam kun je er altijd op vertrouwen dat je een fantastische tijd zult hebben met het redden van de stad en doordat je eigenlijk de hele tijd dat je in de escape room in Amsterdam bent moet samen werken is het dus ideaal voor groepen. Bij Save Amsterdam zien ze dan ook allerlei soorten groepen voorbij komen. Van vrijgezellenfeesten tot vrienden die graag een leuke tijd willen hebben zonder een speciale reden hiervoor te hebben. Ook zijn er hier speciale deals voor bedrijven, de escape room in Amsterdam is namelijk ook ideaal voor een dagje teambuilding.

Boek jouw kamer vandaag nog

Heb jij nog nooit een escape room in Amsterdam opgelost of dit ook maar uitgeprobeerd? Dan wordt het hoog tijd om daar verandering in te brengen. We raden je dan ook aan om vandaag nog een kijkje te nemen op de website. Hier zul je namelijk een hoop informatie vinden over de verschillende kamers die ze hier hebben met de problemen die je op moet lossen. Het is zeker de moeite waard om dit eens te bekijken om te zien of het iets voor jou is. En wil je hier graag meer over weten? Dan is het natuurlijk mogelijk om hierover contact op te nemen met de medewerkers van Save Amsterdam. Of je nu een vrijgezellenfeest aan het plannen bent of je wilt een leuke manier van teambuilding uitproberen, je bent hier altijd aan het juiste adres. Bekijk dus snel de mogelijkheden.”

Lees meer…


Comments are closed.