Bedrijven en Bedrijfsleven

De goedkoopste energie leverancier uitkiezen

zondag, 23-12-2018  

Een aantal weken geleden heeft mijn dochter een huis gekocht met haar vriend. Ze hebben al jaren een relatie en wilden graag samen een huis kopen. De afgelopen jaren hebben ze veel geld gespaard. Ze hebben allebei een baan en konden een leuk huisje kopen. Net buiten het centrum van de stad konden ze een klein huisje kopen voor een goed bedrag. Ze gaan niet ver van ons wonen en dat vind ik een fijn idee. We kunnen als ze in het huis gaan wonen gemakkelijk bij ze langs en helpen als het nodig is. Ze moeten veel aan het huis doen, maar daar hebben ze tijd voor. Ze kunnen ondertussen nog thuis wonen en in de avonden en in het weekend klussen. Mijn vrouw en ik willen ook helpen met klussen en ze hebben veel handige vrienden. Mijn dochter haar vriend heeft verschillende vrienden die werken in de bouw. Deze vrienden willen voor een goedkope prijs komen helpen en kunnen veel voor ze doen. Mijn vrouw en ik zijn niet zo handig, maar kunnen wel behangen en schilderen als dat nodig is. Mijn dochter vroeg dit weekend of ik kon helpen met de goedkoopste energie leverancier uitkiezen. Ze krijgen over een paar weken de sleutel en hebben dan stroom in het huis nodig. Ze wilde graag de goedkoopste energieleverancier uitkiezen, maar wisten niet hoe. Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen dan zijn er veel dingen nieuw, waaronder een energiecontract afsluiten. Ik vond het geen probleem om te helpen met de goedkoopste energie leverancier uitkiezen, maar het was al maanden geleden dat ik dit voor onszelf had gedaan. We sproken af dat we er op zaterdagmiddag naar zouden kijken, zodat we genoeg tijd hadden om alles uit te zoeken.

Gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier uitkiezen

De goedkoopste energie leverancier uitkiezenEerst bezochten we een aantal websites om op te zoeken hoeveel energie een gezien van twee personen gemiddeld gebruikt. Zij willen het huis energiezuinig maken, we wisten daarom dat zij minder zouden verbruiken dan gemiddeld. Gelukkig konden we veel websites vinden waarop we de energiegegevens konden vinden. Er waren zelfs websites die het voor verbouwde huizen aangaf. Hierna zochten we naar een website waarmee we de goedkoopste energie leverancier konden uitkiezen. We vonden hier ook een aantal websites voor, maar vonden de website https://slimmetenergie.com/ het handigste. Op de website van Slimmetenergie.com konden we gemakkelijk veel opties selecteren. Mijn dochter en haar vriend willen graag alleen groene energie afnemen, hierop konden we gemakkelijk leveranciers selecteren. We konden in een paar klikken zien wat de verschillende zouden zijn tussen een direct opzegbaar contract, en een contract met een looptijd van 1, of 3 jaar. We vulden daarna de gegevens in die we hadden gevonden over het gemiddelde energieverbruik en konden daarna de goedkoopste energieleverancier uitkiezen. We zagen dat er grote verschillen waren tussen alle leveranciers en we waren snel klaar. Mijn dochter kon daarna een contract via de website afsluiten bij een maatschappij.

Zelf ook een leverancier nieuwe uitkiezen

Nadat ik zag hoe gemakkelijk mijn dochter de goedkoopste energieleverancier uitkiezen kon, besloot ik om dit ook voor ons thuis te doen. Ik zocht onze gegevens op en ging daarna terug naar de site. De gegevens van ons thuis waren nauwkeuriger, maar ik moest er rekening mee houden dat onze dochter gaat verhuizen. Ik kon weer in een paar klikken de goedkoopste energieleverancier uitkiezen en zodoende konden wij veel geld besparen. Ik raad aan iedereen aan om de website Slimmetenergie.com te bezoeken.

  • Je kan veel geld besparen
  • Het is erg gemakkelijk
  • Het kost niet veel tijd


Comments are closed.