Nieuws

De big green egg demonstratie in uw tuin

donderdag, 26-7-2018  

“Wellicht hebt u reeds gehoord over de big green egg. Het is de manier om een tuinfeest een succes te maken, het is de manier om veel mensen tegelijkertijd een culinaire ervaring te geven en het is tegelijkertijd een geweldige manier om te genieten van de lente, zomer en de herfst. Er zijn zelfs klanten die het gebruiken in de winter door buiten te koken! Weet u nog niet zeker of dit wel wat voor u is, dan boekt u gewoon een big green egg demonstratie bij Neder Service. Dankzij de big green egg demonstratie weet u precies wat het is en wat u er precies mee kunt doen. Maar daar houdt het niet mee op. Wij hebben de ervaring en dat betekent dat we u direct kunnen voorzien van veel meer informatie. Zo hebben we ervaring met het roken, direct grillen, indirect grillen, slow cook, de pizzasteen en alle andere elementen die we naar voren laten komen tijdens de big green egg demonstratie. Dat is in uw voordeel, want wanneer u besluit om een big green egg te bestellen bij ons, weet u direct wat u hiermee kunt. Daar zijn we zeker van, want wij hebben een element in de big green egg demonstratie verwerkt die u nergens anders vindt.

De big green egg demonstratie en groente

U hebt ongetwijfeld mensen in uw vriendenkring die niet zozeer op zoek zijn naar manieren om meer vlees en gevogelte te eten. Dat is logisch, want er zijn steeds meer mensen die hier kritiek op hebben. Nu heeft dat vooral te maken met de mensen die dit dagelijks in veel te grote hoeveelheden eten, maar hoe mooi zou het zijn wanneer u direct kunt laten zien hoe uw apparaat gebruikt kan worden om groente mee te bereiden? Juist ja, groente gewoon direct klaarmaken naast het vlees of gevogelte, ook dat laten we langskomen tijdens de big green egg demonstratie. Handig wanneer u zeker wilt weten dat alle mensen kunnen genieten van uw kookkunsten na uw aanschaf. Overigens zijn er steeds meer mensen die samen de aankoop doen en vervolgens samen in de tuin aan de slag gaan, of de green egg elke keer verplaatsen na gebruik. Handig, zeker wanneer alle mensen aanwezig zijn bij de big green egg demonstratie. Dan weet u namelijk zeker dat alle mensen het op de juiste manier gebruiken en dat is wel zo prettig wanneer u eigenaar of deeleigenaar bent. Het scheelt namelijk niet alleen in het schoonmaken, het verlengt de levensduur ook nog eens aanzienlijk. Overigens kunnen wij u daar ook bij helpen wanneer u contact opneemt met ons.

Een geslaagd feest

Bent u op zoek naar de manier om een tuinfeest geweldig te maken? Of wilt u eindelijk eens bewijzen dat uw kookkunsten verder reiken dan een kleine barbecue? Dan houdt het natuurlijk niet op bij een big green egg demonstratie. U kunt veel verder gaan door activiteiten in te plannen, zoals een quiz of een proeverij. Uit onze ervaring weten we echter dat het goed is om de gasten zo vrij mogelijk te laten in de keuzes die zij kunnen maken tijdens het feest. Wanneer er alleen maar gezellig gepraat en gegeten wordt, lijkt het feest misschien lang niet zo geweldig, maar wat is daar verkeerd aan wanneer iedereen zich vermaakt tijdens het feest? Wanneer u zorgt voor goed eten en drinken, regelt de rest zich meestal zelf wel. Zeker wanneer u een leuke familie hebt, of een vriendenkring waarbij de mensen elkaar echt mogen, ook aan tafel.”


Comments are closed.