Woning en Tuin

Dankbaar voor bouwtechnische keuring

donderdag, 26-7-2018  

“Als je een vaste relatie en baan hebt, zal het snel ter sprake komen: de aankoop van een huis. Het is een hele mooie stap en als het goed is een droom die uitkomt. Om ervoor te zorgen dat het een droom blijft en niet verandert in een nachtmerrie, is het verstandig om alles rond de aankoop zo goed mogelijk te regelen. En hierbij kan een bouwtechnische keuring een belangrijke rol spelen. Dat heb ik zelf vorig jaar gemerkt toen ik en mijn partner op zoek waren naar een huis. We hadden een prachtig huis gezien en waren gelijk verliefd. Een huis uit de jaren ’30, wij zijn dol op die stijl. Maar er was al een aantal jaar weinig aan deze woning gedaan, dus we wilden precies weten waar we aan toe waren. We zijn allebei geen experts, dus we wilden wellicht iemand inschakelen voor een bouwtechnische keuring. Maar we wisten hier weinig van en wisten ook niet bij wie we hiervoor moesten zijn. We zijn zelf gaan kijken bij het huis en vonden alles helemaal geweldig, al zagen we wel dat een en ander zou moeten worden opgeknapt. Voor de zekerheid raadden diverse vrienden ons aan om een bouwtechnische keuring te laten doen. En we zijn achteraf ontzettend blij dat we dat hebben gedaan.

Ga ook voor een bouwtechnische keuring naar Homekeur

We hadden van tevoren een bedrag vastgesteld dat we aan het huis konden uitgeven. Mocht er nog een verbouwing moeten plaatsvinden, dan wilden we precies van tevoren weten hoeveel dat zou gaan kosten. Daarom was een bouwtechnische keuring voor ons van groot belang. Zouden er verborgen gebreken zijn die ons geld zouden kunnen kosten? We wilden geen risico nemen dus we besloten voor een bouwtechnische keuring te gaan. Maar dat hadden we nog nooit laten uitvoeren dus we wisten niet wie hier goed voor zou zijn. Meerdere keren kregen we de tip om voor Homekeur te kiezen, verschillende vrienden hadden hier goede ervaringen mee. We besloten ook voor de bouwtechnische keuring contact op te nemen met Homekeur en dat beviel gelijk goed. We hadden een paar vragen en een aantal werden al gelijk op de site beantwoord. Er is veel waardevolle informatie te lezen dus toen we de site bezochten wisten we eigenlijk al dat we bij Homekeur een bouwtechnische keuring zouden afnemen. Het leek een betrouwbare partij die goed werk levert, dus het leek ons een goede manier om ons voor te bereiden op de aankoop van ons eerste huis.

Homekeur kan veel voor je betekenen

Iedereen die een huis wil kopen, kan ik aanraden om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren door Homekeur. Zij hebben voor ons een keuring gedaan en daar kwamen toch een aantal belangrijke zaken in naar voren. Zij kijken onder meer naar:

En nog veel meer zaken die belangrijk zijn voor de kopers om te weten. We kregen waardevolle informatie over het huis die we niet hadden willen missen. Nu konden we een goede inschatting maken van hoeveel de verbouwing precies zou gaan kosten. En daardoor hebben we een goed bod kunnen doen. Uiteindelijk hebben we het huis gekregen en zijn we aan de verbouwing begonnen. Het rapport heeft ons een heel goed beeld gegeven van de staat van het huis en dat was heel erg fijn, daardoor hebben we het bod aangepast en kwam uiteindelijk alles goed met de financiën. Homekeur is zeer betrouwbaar en nauwkeurig, zij kunnen je met diverse diensten van grote steun zijn. Ga naar de site en neem contact op, daar zul je dankbaar voor zijn in de toekomst.”


Comments are closed.