Bedrijven en Bedrijfsleven

Dak vervanging

donderdag, 7-5-2015  

U heeft vast wel eens gehoord van asbest. Op het journaal of u heeft het gelezen in de krant. Asbest is de laatste tijd veel in het nieuws geweest omdat het nogal slecht is voor de gezondheid. Maar allereerst: wat is asbest eigenlijk? Het is een verzamelnaam voor in de natuurvoorkomende microvezels. Deze vezels zijn niet slecht voor de gezondheid zolang ze in gebonden toestand verkeren. Ze zijn al vanaf de Romeinse oudheid gebruikt in allerlei materialen, en werden tot voor kort ook nog in Nederland gebruikt in de bouw. Echter als asbest los raakt van zijn verwerkte vorm, dan kan er wel een gevaar ontstaan. De asbest kan in de longen terechtkomen waar het asbestose kan veroorzaken. Dit is een ziekte aan het longweefsel dat extreme gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Het komt er dus op neer dat asbest niet iets is wat we graag gebruiken in de productie van materialen. Echter het is wel iets dat vroeger vaak gebruikt werd in de productie van een groot aantal materialen in de Nederlandse bouw. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan muren, kozijnen en daken. Allerlei dingen die zich dus in uw nabije omgeving bevinden. Deze materialen zijn met name te vinden in huizen gebouwd voor 1994. Dus heeft u een dak van voor 1994? Dan bent u misschien aan een dak vervanging toe! Dit om te voorkomen dat u in de toekomst schade op loopt die onnodig is. De overheid verplicht u zelfs om deze procedure uit te voeren. U denkt misschien dat een dak vervanging lastig is of veel tijd en geld kost? Als u het juiste bedrijf in schakelt hoeft dat helemaal niet. U bent op zoek naar een bedrijf dat de dak vervanging kan combineren met de asbest sanering. Op deze manier heeft u een specialist die voor u twee vliegen in een klap kan slaan. Wij hebben voor u een dergelijk bedrijf gevonden. Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel de asbest sanering, als de dak vervanging die daar op volgt.

Dak vervanging bij asbest

Het bedrijf biedt de beide diensten aan die u nodig hebt als u een dak hebt dat vol zit met asbest: asbest sanering en dak vervanging. Eerst zal het bedrijf een asbest inventarisatie voor u doen. Zo kan worden achterhaald om wel type asbest het gaat. Er zijn namelijk verschillende soorten asbest, die elk een andere soort methode nodig hebben om verwijderd te worden. Tijdens deze procedure worden het totale dak oppervlak ingemeten en worden alle gordingen gecontroleerd. Op basis hiervan zal een rapport worden opgesteld. In dit rapport zal de methode van sanering worden voorgesteld, maar zal ook alvast een nieuwe beplating worden voorgesteld. Indien u akkoord gaat zal de procedure verder worden voortgezet. Dan zullen bij de gemeente de benodigde vergunningen worden aangevraagd. Daarna kunnen eindelijk de asbest verwijderaars aan de slag. Deze mensen zijn hiervoor opgeleid en zijn specialist in hun vak. Het asbest vrij maken van het dak duurt gemiddeld 2 dagen. Na de keuring door een objectief bedrijf is het tijd voor de dak vervanging. Nu de asbest is verwijderd is er ruimte voor de dak vervanging. Deze dak vervanging houdt in dat er isolerende platen bij wijze van nieuw dak op uw huis, schuur of bedrijfspand worden geplaatst. Meestal kan de dak vervanging in een dag plaatsvinden. Een dak vervanging biedt een aantal voordelen. Zo is een huis na een dak vervanging vaak veel energie zuiniger, doordat het beter geïsoleerd is. Ook heeft u minder last van onnodig vocht in huis door deze isolatie. De dak vervanging is van een dergelijke kwaliteit dat Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken 40 jaar fabrieksgarantie kan bieden op de coating van het dak. Zo bent u dus verzekerd dat u het beste van het best krijgt geïnstalleerd bij de dak vervanging. Naast deze twee hoofd diensten die Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken biedt is het ook nog mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen. Deze zonnepanelen zijn van een hoge kwaliteit, maar worden geplaatst tegen een scherpe prijs. Als u toch bezig bent met het vervangen van het dak kunt u misschien net zo goed een energie zuinige keuze maken en het milieu een handje helpen? Ook kunt u veel geld besparen doordat u zelf uw eigen energie kan opwekken.

Over het bedrijf

Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de dak vervanging en de asbest sanering. U bent bij hen in goede handen, want met 10 jaar ervaring in het vak, weten ze zeker wat ze doen. Daarnaast zijn ze zeer scherp geprijsd dus voor een dergelijke dure procedure hoeven de kosten bij Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken niet uit de hand te lopen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken: asbestvanhetdak.com. Op deze website is alle informatie nog een keer zeer duidelijk na te lezen. Ook kunt u via deze site makkelijke en snel een offerte aanvragen. Als u een offerte hebt aangevraagd of een bericht hebt achter gelaten, dan vinden ze het geen probleem om vrijblijvend een keer bij u langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunnen ze u dan een goed beeld geven van de kosten, omdat ze uw dak een keer hebben kunnen bekijken. Nieuwland Installatie- en Montagetechnieken is de specialist op het gebied van deze innovatieve technieken en ze helpen u graag bij het veilig maken van uw huis.


Comments are closed.