Nieuws

Containers nodig?

dinsdag, 28-4-2015  

Bijna elk bedrijf dat producten maakt, produceert ook afval. Zowel de geproduceerde materialen als het afval moeten naar de plaats van bestemming worden gebracht. In het geval van afval zal dit vanzelfsprekend afgevoerd moeten worden naar een verwerkingsplaats, zoals een vuilstort, vuilverbrandingsoven of recycle- en inzamelingspunt. Daarvoor moet het afval eerst verzameld worden, waarna het vervoerd kan worden naar de plaats van bestemming. Ook geproduceerde materialen moeten worden vervoerd naar een afzetgebied. Dat gebeurt bijvoorbeeld per vrachtauto, trein of schip. In de meeste gevallen hebt u daarvoor containers nodig. Deze kunt u bij gespecialiseerde bedrijven huren of kopen. Een van deze bedrijven is KTK, dat zich heeft gespecialiseerd in afvallogistiek. KTK kan voor u allerlei oplossingen verzorgen omtrent het afvoeren en verwerken van afval. Daarbij kunt u denken aan diverse soorten containers, maar ook aan tanks en persinstallaties. KTK levert de volgende producten:

  • Perscontainers
  • Stationaire persinstallaties
  • IBC tanks
  • Rolcontainers
  • Kippers
  • Roll-overs
  • Bordestrappen

Met deze producten bent u in staat al uw afval op een professionele wijze te verwerken, alsmede uw producten op veilige wijze te vervoeren. Ook als u zelf niet produceert maar handelt in bulkgoederen kunt u terecht voor oplossingen omtrent vervoer en logistiek. KTK heeft al vele jaren ervaring met de vervaardiging van containers en inzicht in alles wat er komt kijken bij vervoer over de weg en het water. Daarom is KTK de beste keus als u op zoek bent naar materiaal om uw producten in te vervoeren. Hieronder leest u meer over de vele voordelen van zaken doen met KTK.

Voordelen van containers van KTK

Ten eerste zijn de producten die KTK levert geproduceerd in eigen beheer. Dat betekent dat u er van op aan kunt dat alle containers van hoogwaardige kwaliteit zijn. KTK streeft er naar dat klanten zo tevreden zijn dat zij automatisch de service van KTK aanraden aan collega’s. U kunt kiezen uit diverse maten containers, variërend van 2 tot 50m3. In overleg met de klant kan het ontwerp en de constructie worden aangepast naar wens. Het is ook mogelijk zeecontainers te bestellen bij KTK, voor het vervoer van grote hoeveelheden goederen in bulk, desgewenst over zee. Daarnaast zijn er diverse soorten containers beschikbaar die op eigen wijze verhandeld en vervoerd kunnen worden. Afhankelijk van het systeem waarmee u werkt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een portaalarmsysteem, een multiliftcontainer of ander soort container met elk hun eigen afdekwijze. Zo bent u er zeker van dat u de juiste soort container in handen hebt. De voordelen van de producten van KTK zijn legio, waaronder de eigen makelij en kwaliteitscontrole. Daarnaast is er dus volop mogelijkheid tot het bespreken van het ontwerp van containers, aanpassen daarvan en de mogelijkheid een product op maat te maken. Ook hebt u de keus om containers in licht of juist zwaar gewicht te bestellen. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de soort goederen die vervoerd moeten worden. U kunt dus niet alleen terecht voor afvalverwerkingsproducten, maar ook containers die andere soorten goederen moeten vervoeren. Op de website van KTK, http://www.ktk-containers.nl, zijn diverse producten te zien die door KTK zelf vervaardigd zijn. Hier kunt u volop het aanbod bekijken, en zelf bepalen welke containers u wilt bestellen. KTK heeft bovendien duurzaamheid hoog in het vaandel staan en biedt u hoogstaande service aan. Zo is het met KTK Service mogelijk een beroep te doen op de monteurs van KTK voor het onderhoud en repareren van containers. Ook kunnen zij u advies geven over het type container dat het best bij uw bedrijf past. Daarnaast kunnen zij keuringen uitvoeren en instructie geven bij uw aankoop. KTK biedt u bovendien de mogelijkheid op jaarbasis onderhoud te laten plegen. Zo hoeft u hier niet meer apart achteraan, maar kunt u er op rekenen dat uw containers en andere producten van KTK jaarlijks goed onderhouden zijn. Dit voorkomt onnodige kosten, reparaties en ongelukken. Het is eenvoudig met KTK contact op te nemen voor deze service of het bestellen van containers. Hieronder leest u hoe KTK te werk gaat en hoe u uw bestelling kunt plaatsen.

Service en bestellen

U kunt uw gegevens op de website van KTK achterlaten. Een medewerker van KTK neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar KTK met uw vragen of opmerkingen. Ten slotte kunt u ook de actuele voorraad raadplegen op de website. Hier ziet u welke containers er op dit moment beschikbaar zijn. Dit kan u helpen een keuze te maken uit het ruimte aanbod van KTK. Kijkt u ook eens bij het maatwerk dat door KTK geleverd wordt. Als u bij de reguliere producten niet vindt wat u zoekt, is de kans groot dat KTK alsnog veel voor u kan betekenen. Hebt u speciale wensen voor uw materiaal maar weet u niet waar u terecht kunt? Ook als u op zoek bent naar gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld containers voor slachtafval, dan kunt u bij KTK terecht. De experts van KTK worden door uw speciale vragen en eisen graag op de proef gesteld. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en de expertise die de medewerkers van KTK in huis hebben. Neem contact op met een medewerker om vrijblijvend meer informatie in te winnen. Ook informatie over prijzen en levering kunt u uiteraard opvragen bij KTK. Het personeel van KTK staat graag voor u klaar.


Comments are closed.