Colofon

010publishers.nl is een website van Marketix

Uitgever: Wellogix
Hoofdredactie: Dmerce
Webredactie: Salesure
Marketing: Citivia
Advertentieverkoop: Giftron

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Webton is hét bureau dat jou online volledig ontzorgt!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die al ruim 20 jaar ervaring heeft in het bouwen van websites? Ben je daarnaast ook op zoek naar een partner die voor jou goede online marketing producten kan ontwikkelen? Dan ben je bij Webton aan het juiste adres!

Wat is Webton?

Webton is een full-service marketingbureau. Dat betekent dat wij jou als ondernemer volledig kunnen ontzorgen op het gebied van webdesign, online strategiebepaling en het ontwikkelen van online marketing producten. Wil je graag een website die er professioneel uitziet en goed bij jouw onderneming past? En wil je met die website ook hoog scoren in de zoekresultaten van Google? Laat het ontwerpen en bouwen van jouw website dan over aan het ervaren en fanatieke team van Webton.

Webdesign

Bij Webton werken professionele webdesigners die een website kunnen bouwen die precies past bij de huisstijl en de boodschap van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen onze webdesigners er ook voor dat jouw website technisch goed in elkaar zit. Echter gaan wij bij Webton verder dan het bouwen alleen. Er is een bepaalde reden dat je graag een website wilt. Je wilt bijvoorbeeld producten verkopen of dat potentiële klanten online met jouw bedrijf in aanraking kunnen komen. Om er voor te zorgen dat jouw doel wordt bereikt, is het belangrijk dat de website op de juiste manier wordt ingericht en vormgegeven. Samen met jou zorgen onze specialisten ervoor dat dit goed gebeurt.

Strategiebepaling

Nadat de website is gebouwd, wil je natuurlijk dat het doel wordt gehaald waarvoor je de website hebt laten bouwen. Je kunt hiervoor online marketing producten gebruiken. Bij het bepalen van een strategie, leg je vast hoe en welke online marketing producten je gaat inzetten. Een goede strategiebepaling is belangrijk, het geeft je namelijk houvast. Dat kan enorm handig zijn bij het maken van allerlei keuzes.

Online marketing

Er zijn meerdere online marketing producten die je kunt inzetten om meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Door diverse online marketing producten strategisch in te zetten, kun je als ondernemer zelfs meer omzet krijgen. Echter is het bij online marketing wel belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. Gebeurt dat niet? Dan kan het zelfs tegen je werken. Wil je zeker weten dat het online marketing gedeelte van jouw website goed verloopt? Laat de uitvoering van jouw online marketing strategie dan over aan het specialistische online marketing team van Webton.