Kinderen en Speelgoed

Cobi bouwstenen

dinsdag, 16-1-2018  

Small Army WW2 - Cobi Bouwstenen - Toys & More

Zoek jij nog naar een leuk cadeautje voor een van de kinderen of kleinkinderen? Kies dan eens voor Cobi bouwstenen! Dit merk produceert speelgoed dat wel wat doet denken aan bijvoorbeeld Lego, maar met het verschil dat zij zich richten op militaire voertuigen. Waar andere speelgoedmerken bijvoorbeeld bouwpakketten verkopen waarmee de kids een huis, een brandweerkazerne of een piratenschip kunnen maken, verkopen zij legervoertuigen. Met dit constructiespeelgoed kan zoon of dochter zelf aan de slag met het bouwen van een legertruck, een jachtvliegtuig of een torpedoboot. Met Cobi bouwstenen kun je dus heel originele objecten creëren, die je bij andere speelgoedmerken niet zult vinden. Voor de jongeren die grote interesse hebben voor alles wat met het leger of met oorlogen te maken heeft, is dit dus echt een aanrader! Zij kunnen zo zelf het materieel nabouwen en dat laat hen op een heel andere manier er kennis mee maken. Wat ook erg leuk is aan Cobi bouwstenen, is dat deze afmetingen hebben die overeenkomen met ander constructiespeelgoed, zoals Lego. Je kunt de verschillende merken dus ook uitstekend met elkaar combineren en de bouwsteentjes van de een gebruiken om een ontwerp van een ander merk uit te breiden. De mogelijkheden zijn dus erg groot!

Cobi bouwstenen goed voor ontwikkeling

Sowieso is het gebruik van Cobi bouwstenen en ander constructiespeelgoed echt een aanrader voor ieder kind. Veel speelgoed is kant en klaar, daar hoeven kinderen niets anders mee te doen dan er mee te spelen. Natuurlijk vraagt dat wat fantasie en het vermogen om een verhaaltje te bedenken, bijvoorbeeld een verhaal voor je poppen of je Barbies, wat die meemaken en hoe ze tegen elkaar praten. Maar wil je dat jouw dochter of zoon echt heel veel nieuwe vaardigheden leert, dan is constructiespeelgoed zoals Cobi bouwstenen een aanrader! Dit stimuleert hun ontwikkeling namelijk op heel andere vlakken. Zo worden ze bijvoorbeeld gestimuleerd om een handleiding goed te lezen en de aangereikte werkwijze stap voor stap te volgen, als ze precies datgene willen bouwen wat er op het doosje aangegeven staat. Maar ook kunnen ze natuurlijk zelf een ontwerp maken en de steentjes uit het pakket combineren met bouwsteentjes die ze al thuis hadden van hetzelfde merk of juist van andere merken. Zo oefenen ze hun ruimtelijk inzicht en hun vaardigheden in het bouwen en het maken van constructies. Dat maakt dat Cobi bouwstenen een uitstekende keus zijn als er nieuw speelgoed gekocht moet worden!

Toys & More biedt veel pakketten

Wil je Cobi bouwstenen cadeau doen, dan moet je natuurlijk wel weten waar je dit kunt kopen. Lang niet in alle speelgoedwinkels zul je het kunnen vinden, maar je vindt het wel in de webwinkel van Toys & More. Zij bieden een ruime keus van dit merk, zo vind je bij hen bijvoorbeeld:

  • pantsertanks
  • trucks
  • transportwagens
  • jeeps
  • torpedoboten

En eigenlijk is dit nog maar een kleine selectie van de vele verschillende soorten Cobi bouwstenen pakketten waarvoor je bij hen terecht kunt. Je kunt dus altijd een legervoertuig bij hen vinden dat je kind nog niet heeft en waar het wel interesse in heeft! Geeft jouw zoon of dochter de voorkeur aan een ander merk, zoals Lego? Ook dan kun je bij deze webshop uitstekend terecht, ook daarvan hebben zij veel in hun assortiment. Als je leuk speelgoed wilt kopen voor de kinderen of kleinkinderen, dan is het dus echt een aanrader om eens bij hen een kijkje te nemen. Zowel voor Cobi bouwstenen als voor heel veel andere merken speelgoed ben je bij Toys & More absoluut aan het juiste adres! Lees meer…


Comments are closed.