Bedrijven en Bedrijfsleven

Catering inhuren

donderdag, 2-8-2018  

“Wanneer u een groot feest geeft, dan is een catering inhuren allicht een goed idee. Natuurlijk wilt u een feest geven waar mensen in de watten worden gelegd en waar het de gasten aan niets tekort komt. Bij eg-catering kun je terecht als je catering inhuren wilt van de beste kwaliteit. Natuurlijk is het ene feest het andere niet en dat betekent dat u soms gelegen zit om grote hoeveelheden eten en soms kan uw vraag wat kleinschaliger van aard zijn. bij eg-catering verzorgen we niet alleen maar het eten, maar ook het drinken. Het hele gebeuren wordt u dus helemaal uit handen genomen en dat is uiteindelijk toch wat u graag wilt. Het bedrijf heeft zijn wortels liggen in een tamelijk ver verleden. We moeten daarvoor wel veertien jaar terug. Twee koks hadden een idee en startte een catering bedrijf. Veertien jaar van ervaring heeft geleid tot een bedrijf waar je u tegen zegt een hoogwaardige catering van grote partijen en feesten. Catering inhuren van eg-catering is catering van de hoogste kwaliteit. Hoe komt dat? Dat heeft er voor een groot deel mee te maken dat deze catering alleen maar werkt met verse producten. Voor ons is dat heel duidelijk en werken met verse producten maakt het verschil. Ga voor catering van E&G en kies voor:

  • Een cateringbedrijf met vele jaren ervaring en dat merk je;
  • Een cateringbedrijf dat altijd met de verste producten werkt;
  • Een cateringbedrijf dat voor zowel grote als kleine catering events.

Catering inhuren; het totaalplaatje

Catering inhuren vergt vertrouwen. U wilt zeker weten dat het eten dat aan uw gasten wordt voorgeschoteld ook echt lekker eten is. U wilt geen enkel risico lopen. Dat is iets wat wij heel erg goed begrijpen en de verantwoordelijkheid voor heerlijke voeding nemen we dan ook heel erg graag op ons. We zeggen wel eens; een goed feestje valt of staat bij de gratie van goede catering. Catering inhuren neemt u veel werk uit handen en daarmee veel zorgen. Soms is het organiseren van het eten gewoon simpelweg te veel werk om ook deze verantwoordelijkheid op u te nemen, kan een beetje overweldigend zijn. Catering inhuren is dan ook een goede optie.

Alle soorten gerechten

Catering inhuren doet u aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Op de website van eg-catering kunt ontdekken wat voor soort gerechten u uw gasten allemaal kunt voorschotelen. Wilt u gaan voor lekker veel vlees of juist voor vegetarisch. Dat is allemaal afhankelijk van de gasten die u uitnodigt. Natuurlijk bespreken we graag met u de voorkeuren die u heeft als het gaat over wat u wel en niet voor wilt schotelen aan onze gasten. Natuurlijk komen de gasten tijdens een partij niet allemaal tegelijk aan. Meestal loopt een zaal of locatie langzaam vol en dan wilt u ook alvast wat lekkers aan kunnen bieden zoals fingerfood. Ook daar heeft eg-catering allerlei opties voor. Alvast een lekker nootje op de borreltafels? Kan allemaal zo geregeld worden. Catering inhuren op maat is belangrijk. Mocht u nog niet helemaal weten wat u wilt en zit u verlegen om inspiratie. Dan raden wij u zeker aan om even op onze website te kijken. We hebben verschillende foto’s geplaatst zodat u kunt zien wat voor soort gerechten wij allemaal voor uw gasten op tafel kunnen zetten. Ook denken we altijd met u mee over de aankleding van de tafels en verzorgen wij natuurlijk fraai linnen waar we tafels mee kunnen bedekken. Ook denken we altijd mee over de verlichting van de tafels zodat de gasten ook kunnen zien wat voor heerlijks ze voorgeschoteld krijgen.”


Comments are closed.