Webwinkels en Webshops

Bomen online kopen

vrijdag, 30-11-2018  

Afgelopen zomer hebben mijn vrouw en ik een nieuw huis gekocht. Wij woonden jaren lang in een klein huisje in Arnhem, maar wilden graag verhuizen naar een huis met een grote tuin. We groeiden allebei op in een huis met een grote tuin en hebben goede herinneringen aan het spelen in de tuin. Ons oude huis had een erg kleine tuin, waar er bijna geen ruimte was voor onze zoon om te spelen. Hij is nu nog erg jong en heeft nog niet veel ruimte nodig om te spelen, maar dat gaat snel veranderen. Mijn vrouw is op dit moment zwanger en we zien graag dat onze kinderen later kunnen genieten van een tuin, zoals wij dat deden. We waren lang aan het zoeken naar een geschikt huis, want het is lastig om een huis te vinden met een grote tuin in een stad. Vaak waren de huizen erg mooi, maar de tuinen niet zo groot. Gelukkig konden we een hypotheek krijgen voor een hoog bedrag en hielp een aankoopmakelaar ons mee om een huis te vinden. Uiteindelijk vonden we een huis dat we allebei erg mooi vonden, maar de tuin voldeed niet volledig aan onze wensen. De vorige bewoners hielden niet van tuinieren en wilden het liefste geen tijd besteden aan het verzorgen van de tuin. In de tuin lagen tegels en er waren geen bloemen, of bomen in de tuin. Gelukkig konden we het huis voor een goede prijs kopen, zodat we de tuin konden veranderen. Wij wilden graag een groene tuin, met een grasveld, bomen en bloemen. We vonden een bedrijf in de buurt dat de tuin kon verbouwen, maar we wilden zelf bomen online kopen. Door zelf bomen online te kopen konden we bomen uitkiezen in het formaat dat wij wilden en onze droomtuin realiseren.     

Bomen online kopen op Bomenweb.nl

Er zijn veel bedrijven waar je bomen online kan kopen. Wij wilden graag een mix van verschillende bomen in de tuin. Aan de zijkant van de tuin wilden we graag veel decoratieve bomen en in het midden een aantal fruitbomen. Gelukkig vonden we via bomenweb.com een bedrijf waar we alle bomen online konden kopen die wij wilden. Op Bomenweb.nl vonden we alle bomen die wij in gedachten hadden en voor een voordelige prijs. Er zijn veel bedrijven die bomen verkopen, maar bomen zijn soms erg duur. Aangezien wij met een hovenier samenwerkten, konden wij de bomen voordeliger kopen en konden zijn de bomen voor ons planten. Het verbouwen van de tuin was een zeer groot project en zou veel tijd in beslag nemen, maar wij vonden dit het geld en tijd waard. Wij hadden met Bomenweb.nl afgesproken dat als wij de bomen online zouden kopen, het geen probleem was dat het hoveniersbedrijf ze zou ophalen. De bomen waren erg groot en het hoveniersbedrijf had geschikt vervoer.   

Onze droomtuin 

Bomen online kopen bij Bomenweb was een goed idee. De bomen zagen er erg mooi uit en we konden het formaat uitkiezen dat wij wilden hebben. De hoveniers waren twee weken bezig met de verbouwing van onze tuin, maar nu hebben wij onze droomtuin. De tuin heeft een mooi grasveld, veel planten, bloemen en verschillende bomen. We weten zeker dat wij en onze kinderen veel plezier gaan beleven aan de tuin. Wij zijn erg blij met het resultaat en vonden het de moeite en de kosten waard. Bomen online kopen kan je het beste bij Bomenweb.nl

  • Wij konden hier voordelig bomen kopen van goede kwaliteit
  • Alle bomen die wij zochten waren hier te koop
  • We konden het formaat uitkiezen dat wij graag wilden hebben


Comments are closed.