Mens en gezondheid

Bioresonantie therapie

dinsdag, 31-7-2018  

Veel mensen hebben geen idee van de mogelijkheden die bioresonantie therapie kunnen bieden voor het behandelen van hun klachten en dat is zonde. Als je ergens last van hebt, dan is de eerste stap die je zet natuurlijk die naar je huisarts. Dat is ook logisch, zo is ons medisch systeem nu eenmaal opgebouwd en in veel gevallen kunnen huisartsen je ook prima helpen met de klacht die jij op dat moment ervaart. Waarom dan toch kiezen voor bioresonantie therapie? Het probleem met de reguliere geneeskunde is dat het veelal gaat om symptoombestrijding, de klacht of de pijn die je op dat moment ervaart, wordt zo goed mogelijk verholpen, maar er wordt niet altijd gekeken naar wat er nu echt aan ten grondslag lag. Wat is nu de achterliggende oorzaak van het ontstaan van diverse lichamelijke problemen? Hiervoor is het van belang dat er naar het hele lichaam gekeken wordt en niet alleen naar die plek die problemen veroorzaakt. De energiestromen van het hele lijf moeten meegenomen worden in de analyse, er moet echt naar het complete plaatje gekeken worden om een goed beeld te krijgen van wat er nu eigenlijk aan de hand is en met bioresonantie therapie gebeurt dat zeker!

Wat is bioresonantie therapie?

Zoals gezegd zijn de meeste mensen niet op de hoogte van het bestaan van bioresonantie therapie, het is dus goed om hier iets meer over te vertellen. Wat is dit nu precies? Het valt onder de energetische geneeskunde en er wordt hierbij gewerkt met een speciaal apparaat, de zogenaamde Bicom. Deze kan de elektromagnetische trillingen die van nature in ons lichaam zitten meten en aan de hand daarvan zien of dit allemaal goed in balans is. Ons elektromagnetische spectrum regelt namelijk alle besturingsmechanismen in onze lichamen en zit daar een verstoring in, dan zal dit zeker tot klachten leiden. Bij bioresonantie therapie wordt daarom eerst met de Bicom doorgemeten:

  • wat de conditie van je organen is
  • wat de biochemische waarden zijn, het niveau aan vitamines en mineralen
  • wat de pathogene belasting is, bestaande uit bacteriën, virussen en parasieten
  • welke allergieën en intoleranties er in jouw lijf zijn
  • hjnagel

Zo krijgt een therapeut een compleet beeld van de gesteldheid van jouw fysiek. Aan de hand hiervan kan er bepaald worden wat er aangepakt moet worden en hoe dit op de beste manier gedaan kan worden. Zo kan bioresonantie therapie dus heel effectief ingezet worden.

Bij welke klachten

Nu is het natuurlijk wel zo dat je met bepaalde ziektes beter bij de reguliere artsen terecht kunt. Maar voor welke zaken kun je dan wel voor bioresonantie therapie kiezen? Het blijkt dat deze behandelmethode zeer geschikt is bij allergieën, hierbij is de kans op genezing maar liefst zeventig tot negentig procent. Maar ook veel andere zaken kunnen hiermee verholpen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan migraine, toxoplasmose en reumatische aandoeningen. Maar bijvoorbeeld ook aan sportletsel, chronische vermoeidheidsklachten en darmontstekingen. Heb jij interesse in bioresonantie therapie? Dan kun je hiervoor terecht bij de Praktijk voor Complementaire Geneeskunde. Op hun website vind je ook een uitgebreider overzicht van de aandoening waarbij deze behandelmethode effectief kan zien en je vindt er meer informatie over hoe de methode nu precies werkt. Wil jij graag meer weten hierover of wil jij weten of jouw klachten ook op deze manier behandeld kunnen worden? Neem dan gerust eens contact met hen op voor meer informatie. Helpen reguliere behandelingen niet bij de klachten die jij hebt en ben jij op zoek naar een alternatief? Dan zou de bioresonantie therapie van de Praktijk voor Complementaire Geneeskunde dus uitkomst kunnen bieden! Kijkt u ook eens op hjnagel.nl.


Comments are closed.