Marketing en Promotiemateriaal

Big shoppers bedrukken

zaterdag, 2-9-2017  

Big Shoppers bedrukken [Goedkope big shopper vanaf 50 cent]

Toen het gratis weggeven van plastic tasjes hier in Nederland verboden werd, stond ik toch wel voor een lastige keuze. Want wat moest ik mijn klanten dan nu geven? Ik vond het toch wel heel erg vervelend om ze te laten betalen voor de plastic tasjes die ik voorheen altijd gratis weggaf. Maar om ze nu helemaal geen tas meer aan te bieden, dat vond ik ook weer zo wat. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de opties die ik had op dit gebied. En zo kwam ik terecht op de website van JM Promotions. Hier kun je namelijk kiezen voor big shoppers bedrukken. En dat leek mij wel wat. Dit was de manier om mijn klanten toch zeker wel tevreden te houden, maar deze tassen zagen er tegelijkertijd toch ook wel uit alsof ze de moeite waard zijn om geld aan uit te geven. Kiezen voor big shoppers bedrukken bij JM Promotions komt uiteraard met verschillende mogelijkheden.

  • Supermarkt big shoppers
  • Kleine big shoppers
  • Big shoppers in een eigen formaat

Daarnaast kun je er zelfs voor kiezen om big shoppers te bestellen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Zoals je dus ziet kun je hierin dus je eigen voorkeuren aangeven en op die manier niet alleen de big shoppers bedrukken waar jij naar op zoek bent, maar het is ook nog eens heel erg makkelijk om ze te bestellen. Dat heb ik inmiddels wel ervaren!

Snel big shoppers bedrukken voor een goede prijs

Het laten bedrukken van plastic tasjes heeft mij nooit heel erg veel geld gekost. Het was dan ook best wel even slikken toen ik me voor het eerst ging oriënteren op de mogelijkheden die er nog meer waren. Gelukkig kun je er bij JM Promotions op rekenen dat je hier nooit teveel voor zult betalen. De big shoppers bedrukken kost uiteraard meer dan de plastic tasjes waar zoveel winkels en bedrijven aan gewend zijn, maar je krijgt hier zoveel meer voor terug. De tassen zijn uiteraard een stuk steviger en bijna al mijn (vaste) klanten nemen de big shopper(s) die zij hebben inmiddels automatisch mee. Hier kan ik dan hun aankopen in verpakken en zij kunnen deze dan makkelijk weer mee naar huis nemen. De plastic tasjes die ik altijd gaf waren behoorlijk stevig, maar het blijft een zeer kwetsbaar materiaal. Daar hoeven ik en de klant nu niet meer bang voor te zijn. De kans dat de big shopper het begeeft is aanzienlijk kleiner en daarmee is het echt de ideale keuze.

De beste service

Bij JM Promotions kun je niet alleen terecht voor big shoppers bedrukken, maar ze voorzien een heleboel soorten artikelen hier van het logo van je bedrijf of een andere bedrukking als je daarvoor kiest. Ik heb er bij het big shoppers bedrukken voor gekozen om het simpelweg bij het logo van mijn bedrijf te houden. Daarnaast heb ik een eigen formaat tas uitgekozen. De supermarkt big shopper bedrukken was voor mij te groot (en ook te duur), het standaard kleine formaat was echter niet groot genoeg. Gelukkig staan ze bij JM Promotions altijd voor je klaar om je te helpen met het kiezen van de big shoppers bedrukken die het beste bij jou en je bedrijf passen. Ik ben dan ook niet alleen heel erg tevreden over de producten die ik hier besteld heb, maar ook zeker over de service die zij leveren. Die is namelijk heel erg goed. Het is natuurlijk wel zo fijn om producten bij een bedrijf te bestellen die ook het beste met jou voorhebben. Dat maakt het plaatsen van een bestelling toch een stukje leuker. Lees meer..


Comments are closed.