Smartphone en Tablet

Bescherm je laptop met een goede laptop sleeve 14 inch

vrijdag, 26-4-2019  

Een laptop is vaak geen goedkope aankoop. Dat betekent dat je een redelijk groot bedrag in de laptop investeert, zodat je ook een apparaat hebt waar je lang mee vooruit kunt en waar je dus ook op een fijne manier meer kunt werken. Of je er nu vooral mee werkt of juist vaak een spelletje speelt, het is niet de bedoeling dat je laptop binnen korte tijd al schade oploopt. Als het een gamelaptop betreft, dan heb je de laptop misschien thuis op een vaste locatie staan en dan is dan in principe niet nodig om via 123 megastore.nl een laptop sleeve van 14 inch te kopen. Een niet mobiele laptop is in principe redelijk veilig. Maar als je vaak met je laptop onderweg bent en je laptop in je tas met je meedraagt, dan is het zeker niet onverstandig om het apparaat in een laptop sleeve van 14 inch te stoppen. Een laptop sleeve van 14 inch past precies om de laptop van dat formaat. Dat is belangrijk, want je wilt immers niet dat de sleeve veel groter is dan het apparaat zelf. Ten eerste neemt je laptop dan veel meer ruimte in dan nodig is. Het fijne van een relatief kleine laptop van 14 inch is dat je deze makkelijk mee kan dragen in een rugtas of een schoudertas. Ten tweede verliest een laptop sleeve zijn functionaliteit als de laptop binnen de sleeve nog steeds kan rond bewegen. Voor optimale bescherming wil je alles juist zo compact mogelijk houden en de bewegingsmogelijkheden zoveel mogelijk beperken. Een laptop die je met je meeneemt in een tas zonder een laptop sleeve van 14 inch, die is kwetsbaar. In de tas heb je ook andere dingen die vervolgens allerlei krassen en deuken kunnen veroorzaken aan je dure apparaat. Daarnaast wil je wel eens vergeten dat je een kostbaar apparaat in je tas hebt en als je deze tas dan iets te hard op de grond neerzet, dan kan dat wel eens vervelende gevolgen hebben. Als er een laptop sleeve van 14 inch omheen zit, dan heb je net weer even een extra laag tussen apparaat en vloer waardoor de schok minder intens is. Dat kan het verschil betekenen tussen een dure en onnodige reparatie en gewoon rustig verder werken zonder dat er iets aan de hand is. Neem daarom gewoon het zekere voor het onzekere en bestel snel een laptop sleeve van 14 inch.

Online een laptop sleeve van 14 inch bestellen via 123megastore.nl

Het mooie aan een sleeve is ook dat deze beschikt over extra vakjes voor de nodige accessoires. Denk aan:

  • Pennen
  • Notitieblokjes
  • Tablet
  • Oordopjes

De sleeve is dus functioneel voor verschillende doeleinden. Het beschermt je laptop, maar het is ook meteen een extra tas voor allerlei accessoires. Ideaal als je licht wilt reizen en enkel je laptop mee wilt nemen. Het mooie aan 123megastore.nl is dan weer dat je de sleeve in verschillende soorten en maten online kunt bestellen.

Kies voor de laptop sleeve die bij jou past

Het is van belang dat de sleeve rondom het apparaat past, dus als je laptop groter of kleiner is dan 14 inch, dan kun je via 123megastore uiteraard de juiste passende sleeve bestellen. 


Comments are closed.