Woning en Tuin

Behangtak voor uw kind

Monday, 6-4-2015  

Als u op zoek bent naar een creatieve manier om de kamer van uw kind in te richten dan kunt u goed terecht bij mijnkinderkamer.nl. Hier kunt u namelijk een behangtak ontwerpen en bestellen en zo de kamer van uw kind een persoonlijke draai geven. U kunt een leuke behangtak kiezen voor boven het bedje van uw kind. Maar de behangtak kan ook ergens anders de kamer versieren. Ook is er de mogelijkheid om de behangtak op te leuke met extra’s, zoals een uil die u op de behangtak kunt zetten of een vogel. Op deze manier kunt u de behangtak persoonlijk maken en heeft u echt iets unieks op uw kinderkamer hangen.

Verschillende soorten van de behangtak

Bij mijnkinderkamer.nl zijn er een heleboel verschillende soorten behangtakken die u kunt kiezen. De keuzes die er zijn, zijn de volgende:

  • uilentak
  • behangtak A
  • behangtak B
  • uiltje knappen
  • bloesemtak

Binnen de hierboven genoemde behangtakken kunt u weer allemaal kleuren kiezen. De eerste die we zullen beschrijven is de uilentak. Deze behangtak biedt de perfecte versiering voor bijvoorbeeld boven de commode. Zoals de naam al zegt is hij helemaal van behang gemaakt en dus gemakkelijk te bevestigen. Door de leuke kleuren en vrolijke uilen is de behangtak de perfecte afleiding voor uw kind als hij verschoond moet worden. U kunt zelf kiezen op welke maat u de behangtak wil hebben, hij kan heel groot worden of gewoon klein. Daarnaast kunt u uit allemaal kleuren kiezen om de tak zo persoonlijk mogelijk te maken en hem goed bij de rest van de kamer te laten passen. Daarnaast kunt u zelf kiezen hoeveel uiltjes u op de tak wil en hoe ze eruit moeten zien. Ze kunnen alle kleuren krijgen en als u wilt kunnen we een hele familie uilen op de tak drukken. Hoe meer uiltjes u op de tak wil hebben hoe langer de tak wordt, houdt hier dus wel rekening mee bij het kiezen van de grote van de behangtak. Afhankelijk van de aanpassingen die u wil doen aan de behangtak stellen wij een prijs samen. Als u een tak bestelt dan krijgt u hier een gratis werkplan bij om hem aan de muur te bevestigen en ook gratis behanglijm. Als u daar een tak besteld dan kunt u dus zo aan de slag. De behangtakken A en B zijn wat simpelere takken dan de uilentak. Deze takken zijn wel geweldig als decoratie van de kinderkamer. U kunt hem net zoals de uilentak helemaal naar uw eigen wensen samenstellen qua kleuren en vormen. De behangtak is een hele mooie aandachtstrekker en heel gemakkelijk aan te brengen. Met de gratis handleiding en behanglijm die u erbij krijgt bent u binnen een half uurtje klaar en kan u samen met uw kind van de tak genieten. Wederom wordt er een prijs vastgesteld aan de hand van de aanpassingen en extra’s die u zelf aan de tak veranderd. U kunt bijvoorbeeld extra blaadjes doen of dieren zoals vlinder toevoegen. De behangtak uiltje knappen is een hele leuke en grappige versiering voor de kamer van uw kind. Er staat op ‘sssst…. Ik knap een …’ en dan staat er een uiltje onder. Door deze leuke woordgrap is hij super voor boven het bedje van uw kind. Deze tak is in allemaal verschillende kleuren te verkrijgen. U kunt deze tak echter niet zo vrij aanpassen als de andere takken. Naast de kleur kunt u hier weinig aan veranderen. Ook de afmetingen staan vast, gebaseerd op de afmetingen van de standaard ledikanten. Door de bijgeleverde uitleg en behanglijm is het heel simpel om het op te hangen, iedereen kan dit zelf doen.

De bloesemtak is ook weer een tak die niet veel zelf aangepast kan worden. De tak is een standaard vorm en er zitten blaadjes aan die de vorm van hartjes hebben. Wel kan je, net zoals de uiltje knappen tak de kleuren aanpassen. Deze tak is ook erg leuk boven de commode. Door de vrolijke kleuren zijn kinderen meteen afgeleid en kunt u ze dus rustig verschonen. Het geheel is ongeveer 21 centimeter hoog en 80 centimeter lang. Ook deze tak wordt met een gratis handleiding en behanglijm geleverd en is dus heel gemakkelijk op te hangen.

Niet kunnen kiezen?

Als u niet kunt kiezen welke behangtak u op de kamer van uw kind wil dan kunt u op de website van mijnkinderkamer inspiratie opdoen voor leuke behangtakken. Ook is er op die website een blog waar u kunt communiceren over de verschillende ontwerpen. Op de Facebook pagina van de winkel worden er ook geregeld tips gegeven en dingen gepresenteerd waar u inspiratie door kan opdoen. Daarnaast is er een pagina waar alle extra’s die u op de tak kunt printen staan weergegeven. Er zijn allemaal soorten vogels, vogelhuisjes en dieren zoals herten en eekhoorntjes. Ook kunt u zelf een blad bestellen met 18 gekleurde bladeren, deze kunt u vervolgens nog op het behang plakken als u het na een tijdje wil veranderen. Wanneer u nog vragen heeft over de behangtakken en de verschillende opties die er zijn dan kunt u een email sturen naar mijnkinderkamer.nl. Ook kunt u contact met ze opnemen door te bellen. Maar ze vinden het fijner als u even een mailtje stuurt via het contact formulier dat op de website staat. Wij wensen u veel succes met het inrichten van de kinderkamer.


Comments are closed.