Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijfsafval verzamelen en laten afvoeren

maandag, 13-8-2018  

U moet er als bedrijf rekening mee houden dat uw bedrijfsafval netjes wordt verzameld en vervolgens ook netjes wordt afgevoerd. Dat doet u door er voor te zorgen dat u de juiste containers hebt waar u het bedrijfsafval kunt storten en het ook direct netjes scheidt. Er zijn verschillende soorten afval. Ieder bedrijf produceert bedrijfsafval, maar de samenstelling van dat bedrijfsafval is steeds weer anders. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u voor bepaalde producten ook een specifieke container nodig heeft. Bij bedrijfsafval.nl bent u op het juiste adres voor het huren van diverse rolcontainers voor het verzamelen en afvoeren van uw bedrijfsafval. Ieder bedrijf laat andere foodprint achter en hoe die eruit ziet, hangt af van het soort bedrijfsafval dat er wordt geproduceerd, maar tevens is het van belang dat deze print zo min mogelijk zichtbaar is en dat doe je door er voor te zorgen dat je voor een goede afvalverzameling zorgt. Er zijn diverse soorten afval. Sommige bedrijven produceren heel veel papier. Maar er zijn ook bedrijven die proberen zo veel mogelijk papierloos te handelen. Toch zal er altijd wat rommel worden geproduceerd en die moet worden afgevoerd. Bij ons kunt u daarvoor zorgen. Wij bieden u een zeer betaalbare service aan voor het verzamelen en afvoeren van bedrijfsafval. Bij ons kiest u voor:

  • Containers huren voor een zeer goede prijs;
  • Containers huren op ieder moment van de dag;
  • Containers huren voor gevoelige informatie. 

Bedrijfsafval in afgesloten containers verzamelen en afvoeren

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij ook in staat zijn om afgesloten containers bieden. Op die vraag kunnen we een volmondig ja antwoorden. Bedrijfsafval dat gevoelige informatie bevat, zoals juridische documenten die evengoed vernietigd moeten worden, moeten goed worden beschermd. Deze wilt u als bedrijf niet open en bloot in een container gooien. Bedrijfsafval zal dus altijd goed moeten worden opgevangen in een afgesloten container wanneer het gaat om gevoelige informatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat het gevoelige bedrijfsafval ook netjes wordt afgevoerd.

Duurzaamheid centraal

We kwamen eerder al even te spreken over onze voetafdruk. Tegenwoordig is het woord ‘footprint’ in het Engels een waar fenomeen geworden. We zijn ons allemaal meer bewust geworden van het belang van een duurzame wereld en het feit dat de verantwoordelijkheid voor die schonere wereld bij ons ligt. Bij bedrijfsafval.nl denken wij goed na over de mogelijkheden die we hebben om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. We leveren onze containers door heel Nederland. Veel nieuwe klanten vragen ons wat de kosten zijn voor het plaatsen van de containers. Wij kunnen u vertellen dat het plaatsen van de containers helemaal kosteloos is. Heeft u verder nog vragen over onze diensten, dan heeft u ook de mogelijkheid om even op onze website te kijken. Hier vindt u namelijk een pagina met verschillende vragen. Mocht u het antwoord op de vraag die u heeft toch niet kunnen vinden op deze pagina, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om even contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zorgen dat het afval dat u produceert goed wordt opgevangen is iets wat u goed moet regelen, maar u wilt ook graag dat de zorgen over deze zaken u uit handen worden genomen. Daarom hebben wij online de mogelijkheid om alles te regelen. Dat is wel zo handig. Mocht een container eerder vol zijn, dan kunt u ons ook bereiken om voor een tussentijdse lediging te zorgen. Wij zijn altijd goed bereikbaar voor deze en andere zaken aangaande de afvoer van uw afval.


Comments are closed.