Bedrijven en Bedrijfsleven

Anti slip coating

vrijdag, 17-10-2014  

Gladde vloeren, u kent het ongetwijfeld wel. Zeker op het werk kan dit zorgen voor gevaarlijke situaties. Zowel voor de werknemers als de klanten is het dan ook zaak om na het dweilen een bordje te plaatsen met slipgevaar. Hebt u een houten vloer en hebt u nog geen anti slip coating? Dan vindt u op deze website ongetwijfeld de anti slip coating van uw dromen. Anti slip coating is de manier om ervoor te zorgen dat natte houten vloeren geen gevaar meer opleveren en dat maakt het werk een stuk minder gevaarlijk. Stel dat u een winkelvloer hebt en tegen sluitingstijd gaat u de vloer vegen zoals u dat elke dag in principe behoort te doen. Dan blijft er altijd wel wat water achter en dan is de kans erg groot dat een nietsvermoedende passant er over uitglijdt met alle gevolgen van dien. Men kan wel een been breken. Een ongeluk zit dan ook zeker in een klein hoekje en dient vanzelfsprekend te allen tijd voorkomen te worden. Met de anti slip coating van staandwerk.nl hebt u binnenkort anti slip coating in huis waarmee deze risico’s aanzienlijk verkleind worden. Klinkt u dit als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op onze website want daar vindt u anti slip tape in alle soorten en maten tegen een mooie prijs. Bij ons betaalt u echt nooit te veel en dat is maar goed ook want een dief van uw eigen portemonnee zijn is iets dat niet voor moet komen in deze financieel moeilijk tijden. Daarom kunt u ook het beste met ons in zee gaan want wij hebben een magazijn vol liggen met anti slip coating. Dat zorgt er mede voor dat u er wel vanuit kunt gaan dat we de anti slip coating al binnen enkele dagen bij u aan huis of bij uw bedrijf kunnen komen bezorgen.

De anti slip coating beschermt tegen veilig lopen

Anti slip coating is op diverse ondergronden te gebruiken. Denk maar eens aan de volgende voorbeelden. U zult zich wel kunnen inleven in het feit dat u met anti slip coating moeiteloos, zelfs blindelings nog over deze obstakels heen kunt lopen:

  • een houten terras
  • een vlonder
  • een brug zoals men dat vaak tegenkomt in een park

Met een anti slip coating over dit hout heen zullen valpartijen in de toekomst tot de verleden tijd behoren. Dat is wel zo prettig wanneer u een terras hebt en u telkens moet uitkijken waar u loopt. Zowel voor uw personeel als voor uzelf. Bedienden lopen niet meer de kans dat ze om de haverklap een been breken terwijl ze trachten om bestellingen te brengen bij de tafeltjes op het terras. Een klein probleem als dit kan dan ook enorm groot worden als hier niets aan gedaan wordt. Het levert levensgevaarlijke situaties op en de onkosten zullen de lucht in vliegen. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten maar bestel zo snel mogelijk de anti slip coating. Dan weet u zeker dat u er alles aan gedaan hebt om de ondergrond zo veilig mogelijk te maken. Ook de bezoekers zullen dit erg op prijs stellen. U weet vast en zeker dat kinderen niet veel oog hebben op het gebied van veiligheid. Ze kunnen simpelweg de risico’s nog niet inschatten. Wanneer ze dan over dergelijke plekken dartelen en rennen is de kans op een struikelpartij enorm groot. U zult hen en hun ouders er dan ook zeker voor kunnen behoeden als u anti slip coating hebt aangelegd op deze gevaarlijke plekken. Niet alleen voor de jongsten onder ons is anti slip tape een goede oplossing, ook voor mensen die wat slechter ter been zijn zoals ouderen is anti slip coating de oplossing om dit soort gevaar te voorkomen. Zo sla je vele vliegen in een klap en zal je goede reviews kunnen verwachten over je etablissement op het gebied van veiligheid en ergonomie. Er zijn trouwens diverse varianten waarin anti slip coating te bestellen is. Zo is er voor elke natte en gladde ondergrond iets te vinden dat passend is en zal zorgen voor een stuk veiligheid waar je U tegen kunt zeggen.

Wilt u graag meer weten over deze producten? Kijk dan eens op de website

Op onze website geven we uitgebreide beschrijvingen over de anti slip coating maar ook over andere producten die wellicht niet zullen misstaan binnen uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan ergonomische producten zoals werkstoelen en stahulpen maar ook aan beschermende artikelen zoals de anti slip coating en ergonomische matten om als ondergrond te gebruiken als u veel op uw knieën moet werken. De anti slip coating kan worden besteld in diverse varianten, elk met een uniek voordeel. Het is immers maar net wat voor anti slip tape u nodig hebt voor het terrein dat beter beschermd moet gaan worden. Zo leveren wij onder andere anti slip coating met:

  • een schurende structuur zodat men niet uitglijdt over bijvoorbeeld bruggen waar een curve in zit
  • een niet-schurende structuur dat er wel voor zorgt dat men stabiel kan lopen. Geschikt voor egale oppervlakken
  • vervormbare aluminium rugzijde
  • kunststof antislipmateriaal

We leveren dus niet alleen deze producten aan, u ziet dat ze van diverse materialen gemaakt zijn. De een werkt beter bij een bepaalde ondergrond dan de ander dus dat dient u wel even uit te zoeken. Maar u kunt hiervoor contact met ons opnemen, wij helpen u hierbij graag.


Comments are closed.