Bedrijven en Bedrijfsleven

Amerikaanse vouwdoos online bestellen

maandag, 4-2-2019  

Als ondernemer ben ik niet alleen bezig met het maken en verkopen van mijn product. Omdat ik veel internationale zendingen moet versturen ben ik ook al een tijd op zoek naar de beste manier van verzenden. Onlangs kwam ik in aanraking met een leverancier van dozen, voor (internationale) verzending. Deze liet me de Amerikaanse vouwdoos zien. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar was behoorlijk onder de indruk van de stevigheid van de doos en het relatief goedkope maakproces. Via https://www.dozenlatenmaken.nl/vouwdoos-fefco-0201/ kon ik een aantal exemplaren van deze Amerikaanse vouwdoos bestellen, op proef. Ik heb de dozen gebruikt om producten mee te versturen en heb gevraagd aan de ontvangers te laten weten of de dozen in goede staat aankwamen. Dat bleek inderdaad het geval te zijn, dus ik besloot een vaste bestelling te doen zodat ik altijd voldoende exemplaren van de Amerikaanse vouwdoos tot mijn beschikking zou hebben.

Logo laten drukken op Amerikaanse vouwdoos

Nadat ik de Amerikaanse vouwdoos al enige tijd gebruikte bood de maker van de dozen me aan om mijn logo op de dozen te drukken. Ik was positief verrast door dit aanbod. Voor een kleine meerprijs was het al mogelijk mijn logo te laten drukken op de Amerikaanse vouwdoos waar ik zo tevreden over was. Ik had verwacht dat ik een klein logo zou krijgen op de doos, want de druktechnieken van dozenleveranciers zijn niet altijd even goed. Ik kreeg in plaats daarvan een Amerikaanse vouwdoos terug met mijn logo in het groot gedrukt, in perfecte verhouding. Nu verzend ik de producten die we maken in deze dozen met ons logo erop. Zo maakt elk pakket dat wij versturen ook nog eens reclame voor ons. We hebben ervoor gekozen onze website op de doos te laten printen, zodat mensen die onze Amerikaanse vouwdoos zien onze website kunnen bezoeken. Bovendien zien onze pakketten er nu extra goed uit en ben ik altijd trots als ik pallets met onze dozen zie staan. We zijn nu eindelijk herkenbaar tussen alle andere pakketten die worden verstuurd. Hierdoor zouden we zelfs op de internationale markt nog flink kunnen groeien.

Zending altijd veilig versturen

Als ondernemer en maker van diverse producten is het belangrijk dat producten veilig verzonden worden. Ik wil natuurlijk niet dat producten beschadigd of kwijtraken. Daarvoor is de Amerikaanse vouwdoos wat mij betreft zeer geschikt. Deze bestel ik via de site van Dozenlatenmaken.nl en ik ben tot nu toe altijd blij met de snelle levering en goede kwaliteit van de dozen. Ondernemers kunnen hier ook terecht voor:

  • Andere soorten dozen
  • Advies over verzending
  • Bedrukken van verpakkingsmateriaal

Elke ondernemer is blij als hij of zij een goed adres heeft voor dit soort zaken, zoals een leverancier van de Amerikaanse vouwdoos. Omdat dit voor ons een belangrijke bijzaak is, ben ik blij dat ik een vast contract heb met deze leverancier en dat ik van hen op aan kan. Ik hoef me niet langer druk te maken over ons verpakkingsmateriaal en het verzenden van pakketten. Bovendien zien onze dozen er goed uit. Ik ben dan ook zeer enthousiast over de Amerikaanse vouwdoos en kan elke ondernemer die internationaal pakketten verzendt, deze manier van verpakken aanraden. Kijk voor meer informatie eens op de website van deze leverancier. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Dat heb ik ook gedaan, en ik had binnen korte tijd al antwoorden op mijn vragen. Op zoek naar een vaste leverancier van deze vouwdoos of ander verpakkingsmateriaal? Hier bent u, wat mij betreft, zeker aan het goede adres.


Comments are closed.