Cursus en Opleidingen

Alles wat je moet weten over Dogtraining in Amsterdam

vrijdag, 28-12-2018  

Iedereen houdt van schattige puppy’s en veel mensen hebben een hond als onderdeel van hun gezin. Honden zijn fijne gezelschapsdieren en veel van ons kunnen niet zonder hun hond leven. Er is namelijk niemand die zo enthousiast is om je te zien als je thuiskomt als jouw hond. Maar alle honden hebben training nodig. Geen enkele puppy wordt geboren en weet precies wat het wel en niet mag doen. Daarnaast zijn er veel honden die door hun ras graag uitgedaagd willen worden en nieuwe dingen willen leren. Heb je moeite jouw hond zich te laten gedragen of wil je een sterkere band met je hond opbouwen? Dat kan bij Dogtraining Amsterdam dat wordt verzorgd door YouDog! Deze dogtraining in Amsterdam geeft jou en je hond alle tools om prettig met elkaar en andere mensen en honden om te gaan. Neem hier een kijkje: youdog.nl. De training helpt met:

  • Socialisatie van jouw hond
  • Het versterken van jullie band
  • Het inspelen op bepaalde situaties die jij met je hond kan tegenkomen.

Hierdoor kunnen jij en je hond zelfverzekerder samen op pad gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het wandelen naast een drukke weg of deze weg oversteken? Een plek waar veel mensen en mogelijk ook andere honden zijn? Hoe zorg je er in die situaties voor dat jouw hond zich veilig voelt bij jou en dat hij geen onvoorspelbaar gedrag gaan vertonen? Dat zijn allemaal zaken die worden behandeld tijdens de dogtraining in Amsterdam.

Ervaring met Dogtraining in Amsterdam

Joke (46) vertelt haar verhaal en ervaring met Dogtraining in Amsterdam: “Sinds anderhalve jaar hebben wij onze hond Dobber. Voorheen hebben wij onze honden altijd zelf opgevoed en onderdeel gemaakt van ons gezin. Allen bij Dobber was dit een ander verhaal. We kregen hem als puppy, ik en de kinderen waren meteen verliefd op z’n bruine grote ogen en z’n flaporen. Na een paar weken mocht hij mee naar huis. De eerste paar maanden ging het goed met Dobber, uiteraard als puppy kan hij ondeugend zijn en dingen doen die hij niet mag doen: kussens slopen… Maar omdat hij nog zo jong was namen we het met een korreltje zout en corrigeerde wij hem. Helaas merkten wij dat dat het corrigeren niet veel effect had op Dobber. Sommige dingen pikte hij wel op, maar veel dingen bleef hij maar herhalen. Uiteindelijk hebben we alle kussens uit de woonkamer gehaald en ervoor gezorgd dat hij niet naar boven kon, want geen kussen was veilig in ons huis. Natuurlijk ga je toch van zo’n hond houden, maar we waren de wanhoop nabij. Toen kwamen wij in contact met YouDog. Na een telefonisch gesprek werd ons duidelijk dat wij de Dogtraining in Amsterdam het beste konden volgen. We waren erg benieuwd hoe deze training ons en vooral Dobber zou kunnen helpen. Al na een paar trainingen werd duidelijk dat Dobber vanwege zijn ras op een andere manier uitgedaagd en beloond moest worden dan de honden die wij voorheen hadden. Ook de aanpak van de Dogtraining in Amsterdam waarbij ze vooral richten op het belonen in plaats van op het straffen, was een echte eye-opener voor ons. We weten nu beter hoe we met Dobber om moeten gaan en hoe we zijn gedrag positief kunnen beïnvloeden. Dankjewel voor deze geweldige Dogtraining in Amsterdam!”

Andere services voor jouw hond

Naast trainingen verzorgt YouDog ook een uitlaatservice voor jouw hond. Jouw hond kan bijvoorbeeld twee keer per week mee worden genomen op een lange wandeling met andere honden. Ook een individuele wandeling in de ochtend, middag, avond of in het weekend is mogelijk.


Comments are closed.